Kesä 3.6.2013

Ranta rentoilua

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Muutto ei vieläkään ole täysin päätöksessä purkamisen osalta. Olohuoneessa on ikävän monta laatikkoa ja pussukkaa siellä täällä. Sen verran tavaroita kuitenkin on paikoillaan, että kokonaiskuva alkaa hahmottua.. ”Tuonne täytyy hankkia se ja tähän tuo!”
Tässä kuussa tulee lomarahoja iso kasa, joten innolla odotan niiden tuhlaamista. Oranssi nukkamatto, Vallilan Jaffa suihkuverho, biitsi teemainen pöntön kansi, tv-taso ja kaikkea muuta kivaa on listalla!
Tänään poikettiin tauolle tästä ärsyttävästä ja väsyttävästä kodin laittamisesta. Äiti soitteli ja pyysi rannalle. Juuri tämä on yksi syy, miksi muutimme!
Rannalla oli mukavaa. Aurinko paistoi todella lämpimästi ja heitin talviturkin,  vaikka vesi olikin tooosi kylmää. Topi oli ensimmäistä kertaa biitsillä ja talven aleista ostettu uv-uikkari pääsi käyttöön! Ostin riskillä koon 68/74 ja en kadu; sopi täydellisesti! Topi ei alkuun osannut päättää tykkäisikö vedessä olemisesta vai ei. Lopussa meinasi sitten tulla itku, kun toinen lapsi läiskäytti  annoksen vettä niskaan.


Herkuteltiin, uitiin ja nautittiin auringosta. Topi oli tyytyväinen ja katseli paljon ihmisiä.  Hiekkaa olisi ollut kiva laittaa suuhun. Hiekan sijasta Topi kuitenkin maisteli patongin paloja, tuoreita viinirypäleitä, porkkanaa ja mansikoita. Kaikki uppos hyvällä ruokahalulla.

Lopuksi poju pääsi turvakaukaloon ”varjoon” ja oli ihan tyytyväisenä siinä lelujensa kanssa. Todella onnistunut reissu 🙂

Kotiin tullessa huomasimme, että vieressä olevat kaupat olivat menneet jo kiinni ja koiran ruoka oli lopussa. Ei auttanut kun lähteä kävelemään Valintataloon. Matkaa oli muutama kilometri, mutta se taittui kepeästi koko perheen voimin.

Tifa on aina ollut aikamoinen pelkuri ja vanhalla seudulla ei uskaltanut kulkea rentoutuneena pihalla vaan oli aina varuillaan ja häntä matalana. Nyt tyttö juoksi häntä pystyssä onnessaan nuuskimassa joka paikkaa. Löysimme vahingossa myös koirapuiston, jossa Tifa jatkoi rohkeaa päiväänsä leikkimällä Huskyn kanssa.

Topin nukkumaanmeno viivästyi hieman, mutta mitäpäs se toista haittaa? Topi on nykyään niin kiltti ja rauhallinen tapaus. Ylppärijuhlissakin (siskopuolen ja kaverin) kiersi vieraasta sylistä syliin hymyillen ja jutellen. Topsu on alkanut muodostamaan sanoja,  tosin huomautuksena; kukaan ei vielä ymmärrä mitä ne tarkoittavat. Ainut, jonka itse tunnistan on ”hauva”.

Täytyy vielä lisätä, että Topi tosiaan oli koko muuton miehen äidillä eli mummolla kylässä.  Ei ollut kuulemma sielläkään itkenyt kertaakaan,  ainoastaan hymyillyt.

Pahoittelen sekavaa tekstiä ja huonoa jäsentelyä ja typoja, mutta naputtelen tätä tekstiä kännykällä,  joka ei vaihteeksi tue tätä sivua ja menee hankalaksi kirjoittaa ilman,  että näkee tekstiä. Netti tulee viikon alussa,  jolloin saan koneeni käyttöön taas. Silloin lisäilen järkällä otettuja kuvia reissusta!

Oletteko te jo käyneet rantsulla?

Ps. On taaaaas tosi hyvä kellonaika kirjotella blogia.. Aamukin sarastaa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (5)

Eiiii Lindiz, mistä maalta säkin olet? Punkka on sänky ei amme 😀 (meillä on kunnon väittely tästä muutaman kaverin kanssa :D)

1 vastaus

Kivan oloinen päivä 🙂 me ei olla oltu vielä rannalla. Täällä on aamusta iltaan +31 joten siellähän kärventyis…. Meillä on oma uimaparatiisi kylppärissä punkan ja vesilelujen kans päivittäin 😀

1 vastaus

Meillä on kotona varmaan kuumempi ku rannalla, koska kämppä on korkeella rinteessä ;D

1 vastaus

Eiiii Lindiz, mistä maalta säkin olet? Punkka on sänky ei amme 😀 (meillä on kunnon väittely tästä muutaman kaverin kanssa :D)

1 vastaus

Jeii 🙂 Koht voidaan mennä porukalla vaunulenkeille!

1 vastaus

Niinpä 🙂 Jee!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Operaatio Äiti
Yhden Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Äiti 04/90. Mies 04/96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Baby 01/18.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: