Arvonta 6.6.2013

Välihehkutus

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

NETTI TOIMII! Läppäri <3

Ja 50 lukijaa pamahti täyteen. Ajatuksena oli tehdä kiva arvonta, johon valitsen tietyn vauvan vaatteen palkinnoksi. Nyt sitten mietinkin kovasti, että entä jos se vaate siinä koossa sattuukin loppumaan kesken kaupasta?!

Ajatuksena oli tämä yökkäri pyydetyssä koossa. Tutkin tietenkin alkuun löytyykö näitä kuinka paljon kaupoista. Jos löytyy niin tämä tuote lähtee arvontaan! Täytyy myös tsekata koot, mutta luulisin, että välillä 50-86cm.

Olisiko innostuneita osallistujia tällaiseen arvontaan? 😉

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Ilman muuta ja onnea 50 lukijasta 🙂

1 vastaus

Ilman muuta ja onnea 50 lukijasta 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Operaatio Äiti
Yhden Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Äiti 04/90. Mies 04/96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Baby 01/18.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: