Äänestys 18.11.2013

Kerhokuvat ovat täällä; äänestä!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Eli otsikon mukaisesti kerhokuvat ovat rantautuneet! Jotkut teistä varmana muistavat, kun pyysin apua asun valintaan? Voittajaksi selviytyi Popin oranssi raitabody ja Meandin sammakkohousut. Värikästä, tyylikästä, suloista ja ennenkaikkea Topimaista!

Kuvauspäivä koitti ja rankka sairastaminen näkyi pojassa. Silmäpussit, kalpea naama ja kuumeen kiilto silmissä. Sen huomaa myös kuvista. Mutta ei se mitään! Topin luontainen viehätysvoima ja maailman suloisin nassu teki kuvista täydellisiä! (Sanoo itse lapsen äiti 😉 Niin ja siis en raahannut huonovointista lasta kuvaukseen, vaan Topi oli korvatulehduksesta paranemaan päin. Tulehdus ei tartu ja poika oli kuumeeton. Taudin jäljet vaan eivät häviä päivässä naamalta.

Melkein aina, kun lähdetään ottamaan kuvia, haetaan sitä hymyä. Ihmiset on erilaisia ja toiset hymyilee koko ajan, kun taas toiset näyttää hölmistyneiltä. Topi on ihan mega ilopilleri, mutta SILTI näyttää pähkäilevältä ja hämmentyneeltä noin 90% päivästä.

Alkuun meni tovi, että saatiin Topi hymyilemään. Pojan mielestä oli kiva tuijottaa kuka se kuvaaja oikeastaan onkaan. Topi on syvällinen pieni herra, joka ei purematta niele. En puhu vierastamisesta vaan tutustumisesta. Alkuun tutkitaan jokainen piirre tarkkaan ja sitten hymyillään ihastuneena jokaiselle!

Yritettiin ottaa vähän erilainen muista poikkeava kuva eli sellainen, jossa Topi katsoisi viistoon ja hymyilisi. Onnistuttiin! Valitsin kaikista kuvista neljä omasta mielestäni parasta kuvaa ja ne tulevat tässä:

Otanko siis hymykuvan sen takia, että se on se haluttu hymykuva? Vai otanko toisen noista totisista kuvista, koska niissä Topi on niin itsensä? Tavallaan suloisin on tuo missä näkyy koko asukokonaisuus.. mutta valinnanvaikeus on SUURI!

Äityleissä sekä Facebook-sivulla on ollut jo kyselyä, mutta nyt kysyisin myös teiltä! Minkä sinä valitsisit? MIKSI? Mitä mieltä olet, onnistuiko kuvat?


Pitää vielä sanoa, että kivan lisän kuvaan tuo se, että body on vähän rypyssä. Huoleton, luonnollinen ja lapsille ominainen tilanne. Ja tuo nyt on sentään fiksusti rypyssä eikä mitenkään hölmösti. Itse en tykkää sellaisista kuvista, joissa vaatteet täytyy ehdottomasti olla viimeisen päälle, lapsi istuu jäykkänä ja hymyilee väkisin. Se luonnollisuus ennenkaikkea! (Ja puhun siis vain siitä mikä meille sopii…)


Kivat kuvat tuli! Olen iloinen ja ylpeä äidin pienestä hurmuripojasta <3

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (34)

🙂
0
1 vastaus

meillä oltsi on samanlainen. ei vierasta mutta tarkkailee ja sitte hymyilyttää kovasti 🙂 mutta ihania kuvia teillä on tullut.(ps. no popin raidat on ihania!) musta ehkä paras kuitenkin on tuo #3 🙂
0
1 vastaus

Mun mielestä toi tarkkailevainen luonne on jtn tosi suloista 🙂

Jo joo Popin raidat on kyllä pop! 😀
0
1 vastaus

Ihania kuvia kaikki! <3 Mutta jos on pakko valita, niin #1 tai #4, en osaa päättää kumpi. 😀 #1 sen takia, että itse pidän hymykuvista, lapsilla hymy on (yleensä) niin aito ja #4 sen takia, että Topi näyttää vaan niin suloselta, sellaiselta lutuselta pieneltä mieheltä. 🙂

tia
0
1 vastaus

Topi on suloinen ja lutuinen pieni mies ainakin äidin mielestä 😉 Mutta kiitos!
0
1 vastaus

#3 Topi on kunnon hurmuri poika! 🙂 Itse valitsisin sen, vaikkakin minkä tahansa valitet on kuva hyvä! 🙂
0
1 vastaus

Niinhän se on! Voi olla, että EHKÄ otan kaikkia.
0
1 vastaus

Mun lempparit on 2 ja 3 🙂 Ihania on kaikki ja voin vaan kuvitella kuinka vaikee noista on valita! 🙂
0
1 vastaus

No on joo 😀 Ärsyttäväää…
0
1 vastaus

Ite valittisin 1 tai 4 🙂 sulonen poju! 🙂
0
1 vastaus

Kiitän 🙂
0
1 vastaus

Kolmonen on ehdottomasti paras,luontevin.Ykkösessä on vähän sellanen ”koiranpentu-ilme” ja kakkonen ja nelonen näyttää vähän reppanilta.Rento voi olla,mutta kyllä tuossa missä näkyy koko asu on vähän sellanen pyjamafiilis kun kaikki kurtussa.
0
1 vastaus

Aijaa, haha! Mun mielestä just lutunen, ku kaikki on vinksin vonksin 😉 ♡

Mut eri ihmiset haluu erilaisia lopputuloksia!
0
1 vastaus

Voi miten ihania kuvia! 🙂 #3 on ehdottomasti mun lemppari!
0
1 vastaus

Kiitos 🙂
0
1 vastaus

Musta ykkönen tai kakkonen on kivoja. 🙂 Jos pitäis valita kotiin seinälle, sanoisin että kakkonen, musta on aina kiva mennä kotiin, jossa on lapsesta sellaisia kuvia mistä välittyy olemus, sitten voi vuosienkin päästä tunnistaa lapsen, vaikka piirteet olisivat muuttuneet. Ja jos vakavuus on vielä Topille ominaista, niin sitä suuremmalla syyllä. Mutta jos taas valitaan kuvaa vaikkapa sukulaisille jaettavaksi, lahjatuotteisiin tms niin ykkönen, hymy on aina hymy ja piristää kenen tahansa päivää 🙂
0
1 vastaus

Mäki voisin just noin tehdä mitä sä ehotit! 🙂
0
1 vastaus

3 on minun suosikki, vaikkakin toki aika perinteinen. Siitä tulee kuitenkin hyvä mieli ja jää miettimään, mikäköhän Topia noin hymyilyttää 🙂
0
1 vastaus

Toi on totta 🙂
0
1 vastaus

Mun mielestä parhain on numero 4 🙂 Topi on siinä jotenkin niin suloinen (vaikka on kyllä sitä jokaisessa kuvassa 🙂 ) Mutta tuossa numero 4:ssa on sitä jotain 🙂 <3
0
1 vastaus

Siinä on 😀 Se on NIIIIN Topi 😀
0
1 vastaus

Mä valitsisin numeron 3,ehdottomasti!
0
1 vastaus

🙂
0
1 vastaus

1 ja 3, ihania kuvia kyllä kaikki!
0
1 vastaus

Kiitän 🙂
0
1 vastaus

1 tai 3 🙂
0
1 vastaus

🙂
0
1 vastaus

Ihania kuvia! Mutta jos pakko valita yksi niin kolmonen ehdottomasti! 🙂
0
1 vastaus

Kiitos! 🙂
0
1 vastaus

Suloinen! Aika samoilla linjoilla mennään: kyllä nuo ykkösen ja kolmosen hymyt sulattavat! 🙂
0
1 vastaus

Niinhän ne tekee… 🙂
0
1 vastaus

tuo #1 on mun lemppari! 🙂
0
1 vastaus

🙂
0
1 vastaus

1 tai 3 ovat minusta parhaita
0
1 vastaus

🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: