Esittely 5.8.2014

Kun tekee mieli postata vaatteista

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Nyt on taas aika ilahduttaa teitä massiivisella vaatepostauksella. Tiedän kyllä, että moni jo kovasti kaipailee kuulumisia, Topin juttuja ja semmosia… mutta en vain saa aikaiseksi kirjoittaa niistä jostakin syystä. Eipä kyllä ole ihan kamalasti pulistavaa tästä arjesta myöskään. Ajallaan kuitenkin palaan taas tarkemmin meihinkin.

Tykkään ihan kamalasti tehdä vaatepostauksia. On kiva räpsiä kuvia löydöistä ja mahdollisesti ehkä antaa vinkkejä muille. En tiedä, oletteko te minkälaisia shoppailuvirtuooseja, mutta kaikki ei tosiaan viihdy kaupoilla tutkimassa valikoimaa. Sitäpaitsi poikien osastot aiheuttavat harmaita hiuksia varmaan kaikille äideille! Valikoiman vähyys ja toistuvuus sekä yksinkertaisuus harmittaa monesti. Tytöille löytyy rekkikaupalla, mutta entäs pojille?

Luin juuri jostakin blogista ohimennen yhtenä yönä, että joku kauppa oli lopettanut poikien vaatteet kokonaan, koska kukaan ei muka osta niitä. Excuse me; WHAT!


Täällä ainakin ilmottautuu innokas ostaja, jos vain tarjontaa olisi enemmän! Ei kukaan loputtomiin halua sitä pelkkää tummansinistä ja lentsikat teemaa ostaa! Ihan varmana kysyntä on huonoa, koska tarjontakin on aika silkkaa puppua.

—-

Olen nyt vähän säästellyt kuluissa ja jättänyt hetkeksi kalliimmat merkkivaatteet sivuun. Tarkoitan siis Poppia, Gugguuta yms. On ihan pakko siirtää rahaa muuhun käyttöön, koska meiltä puuttuu kämpästä vieläkin huonekaluja!

Tämä postaus käsittelee siis lähinnä Lindexin, Henkkiksen ja muiden vastaavien liikkeiden löytöjä. 

Pakko heti alkuun vähän purnata! Yöpaitoja on niin tuskallista etsiä! Tuntuu, että niillä rahastetaan hulluna ja toisaaltaan typerää maksaa kamalasti asusta, jota käytetään nukkuessa. Topin yökkäri -laatikko onkin aika kirjava.. sieltä löytyy Muumia, Bamsea, raitaa ja vaikka mitä! Yleensä ostan kuvasta ja teemasta välittämättä halvimmat yökuteet, joita kaupasta vain löydän. Tälläkin kertaa bongasin lentsikat teeman alerekiltä ja tuon Paul Frankin H&M:stä.

KappAhl

H&M

Loput hankitut vaatteet onkin sitten paitoja ja housuja lähinnä. Tuli ostettua söpöjä vaatteita sekä ihan basic kamaa myös. Täytyy kyllä jälleen kerran ihmetellä ääneen, että kuinka nopeasti lapsi voikaan kasvaa!?

Ajattelin, että esittelen vaatteet kauppa kerrallaan, joten aloitetaan KappAhlista! Siellä muuten on tällä hetkellä ainakin meillä päin tarjous OTA 3 MAKSA 2, jonka suosittelen hyödyntämään! Rahaa säästyy kivasti, kun yksi vaate tulee ilmaiseksi!

Näitä saa nykyään 86cm asti! Ja uuden malliston vaatteet vastaavat melkein kokoa isompaa!

KappAhl ja Lindex ovat nyt vuoden sisään tuoneet uusia mallistoja kauppoihin, jotka ovat jokseenkin isompia. Kyselin tästä liikkeistä ja EU:ssa tyyliin on muuttuneet jotkut säädökset, joiden mukaan vaatteen pitää olla isompi tai jotakin vastaavaa. Vanhoissa vaatteissa Topille ei mahdu enää 86cm, mutta näissä uusissa taas se on todella sopiva! Lindexin uuden malliston tunnistaa muuttuneesta kokolapusta!

Meinasin kyllä kuolla onnesta, kun näin uudet vaatteet liikkeessä. Tähtiä, tähtiä, tähtiä…Kuinka moni on kuullut/nähnyt/ihaillut Zaran lastenvaatteita? Itse olen ihan rakastunut niihin ja harmittaakin, ettei kaikki mallistot pääse Suomeen asti!! Jos et ole ennen nähnyt kyseisen liikkeen vaatteita, niin nytpä näet! Housut eivät ole kuvissa ihan eduikseen, mutta päällä aivan mahtavia!

Loppuun vielä satunnaisia vaatteita, kuten Bulgariasta kannetut feikki Adidakset!

Jokainen varmaan huomasi, että vaatteissa alkaa näkyä jo paljon sellaista kuviota, josta poikakin tykkää. Puhutaan siis hauvoista, lentsikoista ja esimerkiksi Paavo Pesusieni -paidasta, joka on ihan ehdoton suosikki tällä hetkellä. En aio olla natsimutsi ja vannoa ”muodin” nimeen; jos poika tykkää kamalan keltaisesta pesusieni paidasta, niin sitten se on Topin tyylinen. Itse tehdyt valinnat korostavat persoonaa ja miksi kieltää turhaan näinkin yksinkertaisessa asiassa? Olisihan se harmaa paita ja farkut ehkä siistimpi näky, mutta kyllä iskee sydämeen asti söpöys-aalto, kun katselee pojan touhottavan innoissaan itse valitsema paita päällä!

Näkyikö kuvissa tuttuja vaatteita? Oliko niissä yhtäkään PAKKOSAADAHETI -tapausta?Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (31)

Nää sun vaatepostaukset on ihan parhaita! 🙂 blogisi pursuaa toinen toistaan upeampia vaatteita!!! 🙂

1 vastaus

Meillä on onneksi helppo vielä myydä vaatteita äidin maun mukaan 😉 riittää kun paidassa on joku miellyttävä hahmo. Esim se tiikeri 🙂

1 vastaus

Topi tykkää kaikista eläinpaidoista, joten ne voin valita oman maun mukaan 🙂

MUT sit se on ehdoton Paavo fani :”’D Ja rakastaa tota paitaa ihan hulluna! 😀 Musta se on kauheen söpöä!

1 vastaus

IHANIA! 🙂 Tykkään vaatepostauksista! 🙂

1 vastaus

Mäki!! 😀 Oli ne sit omia tai toisten 😀

1 vastaus

Ihania vaatteita! Me ollaan nyt siinä kokoluokassa, ettei kirpputorilta juuri löydy käytettyä siistiä vaatetta. Joko on ketsuppitahraa rinnuksilla tai polvet puhki. Poika on vasta 8kk, mutta vaatteita käytetään jo koossa 80/86. Kappahl meillä päin ei myy ollenkaan vauvanvaatteita, ja niihin ”örkki” vaatteisiinhan tämä mamma on hurahtanut. Lindexin uusi panda sarja on ehdoton suosikki, sieltä on saatava ainakin ne panda potkuhousut ! 🙂 Bodyt on meillä vielä käytössä, ja kuten sanoitkin pojille on vain sitä tylsää raitaa tai autoa. Innolla odotan kun saadaan hakea kappahlin isompien poikien osastolta ”örkki” sarjaa kotiin 😉 Harmi vaan kun tuo kasvu nyt hidastuu niin huomattavasti ettei kaapin sisältöä saakaan uusia enää kahden viikon välein 😉 -Minna

1 vastaus

Tiedän tunteen. Tosi hankala kirpalta löytää mtn :/

Harmi, ettei Kappahl myy siellä sitä mitä tarvisit! Olis kiva ku olis samat tuotteet joka paikassa!

Ja hei. Nopea kasvu -mikä ihana tekosyy lähteä kaupoille 😀

1 vastaus

Mä löysin kirpparilta Paavo Pesusieni hupparin. Sama naama ja lisäksi vihreitä pilkkuja. Joona tykkäs siitä paidasta ihan hulluna ja Juuso sanoi jo talvella, että ”mimä kaffan ja titten mimä taan tuon!”. Se oli pakko pistää välissä kaappiin, että Joona ehtii vähän unohtaa sen, ennenkun sen antaa Juusolle. Ens talvena se on jo sopiva.

Ei olis pitäny tulla kattomaan, kun tuli niin sellanen ”äää mä haluan päästä ostelemaan pojille vaatteita!”-fiilis. Mutta ei auta tässä pariin kuukauteen edes haaveilla…

1 vastaus

Heh, sielläkin Paavo faneja 🙂

Vaatepostauksia kannattaa oikeesti välttää, jos on shoppaus kiellos :’D

1 vastaus

Ihania vaatteita oot löytäny! Mä oon lastenvaatehullu, eli tykkään tosi paljon vaatepostauksista! 😀
Pitääkin käydä Lindexissä kattomassa uutta valikoimaa, ei oo siellä hetkeen tullu käytyä. 🙂

1 vastaus

Kannattaa käydä!

Mäki tykkään vaatepostauksista :))

1 vastaus

Mä rakastan Zaran lastenvaatteita. Nyt mun äiti toi just kassillisen tuliaisina Barcelonasta. Tosiaan on paljon eri malleja siellä mitä suomesta ei saa! Saman huomasin itsekin kun kevät talvella lomailtiin lanzarotella. 🙂

Kivoja löytöjä! Ihanat noi tähtikuosit ja verkka asut!! 🙂

1 vastaus

Mä kans ostin Bulgariasta. Siel oli ihania kuoseja, harmi etten ostanutkaan enemmän.. En jotenki jaksanu keskittyä 😀

Noi Lindexin tähdet on ihania <3

1 vastaus

Vaatepostaukset on kivoja 🙂 Tosi ihania vaatelöytöjä olet myös tehnyt!

Tuo mallistojen suppeus on rieponut ajoittain minuakin, vaikka tyttölapsia meillä onkin… joissain kaupoissa ne mallistot vain on niin pieniä että tuntuvat ikään kuin loppuvan kesken.

1 vastaus

Ne on ne on!!

Ja joo. Joissain kaupoissa on huonot valikoimat tytöillekin. Plaah. Lastenvaatteita ostetaan, miksei tarjonta voisi olla isompi?

1 vastaus

vaatteet!! Noi lindexin tähdet ja brittilipputähtipaita =DDDD

1 vastaus

Nepä juuri! 😉 Ihanuuksia!

1 vastaus

Ihan tosi ihania!! Jopa minä voisin käyttää vaikka mitä noista pojilla ;D

1 vastaus

😀 Eiku shoppaamaan? 😀

1 vastaus

Vaate postaukset on tosi jees! Ja noi Zaran toka ylimmät pökät, siis kuinka voi olla noin ihanat. Mistä mä tommoset teen meille 😀

Musta taas tuntuu et Joonatanille löytyy helposti kivoja vaatteita, mut tyttöjen vaatteet on aina jotakin bamse/hellokitty/muumi/prinsessa juttuja. Ihan plaah, ehken vaan oo vielä löytänyt mitään kivoja tyttöjen merkkejä jotka natsais meille 😀

1 vastaus

Sielläkö ei oo missään lähel Zaraa?

Mä en muuten oo ees tajunnu kattoo minkälaisia tyttöjen vaatteet on 😀 Must kyl Lindexil ja Kappahlis on yli ihania!!

1 vastaus

Bulgariapostausta ja kuvia odotellessa; hienoja vaatteita!

1 vastaus

Tulossa! 🙂 Kun työnteolta ehdin 🙂 Kuvat pitää muokkaa!

1 vastaus

Meillä alkoi vasta 3-vuotiaana vaatteista kiistely:D siihen asti äiti sai aikalailla päättää. Tolla kuopuksella alkaa varmaan aiemmin näkymään oma tahto, se on semmonen Justiina!

Noi zaran housut on kyllä ihania!

1 vastaus

Topilla tuli eka harmitus pari viikkoa sitten mun ei saanut laittaa kissapaitaa päälleen :’D Sit aloin miettimään miks muka kieltäisi näin typerässä asiassa!! Ja sit lähettiin kissapaita päällä ulos 😀

Zara <3

1 vastaus

noi dalmis housut on pakko saaada!!!! 😀

1 vastaus

Sinne vaan äkkiä ostaa! :’D

1 vastaus

Niin moni sanoo aina, et pojille ei löydy mitään kivoja vaatteita ja mä aina ihmettelen et mitennii. Topillaki on aivan ihania vaatteita!
Me saadaan (toivottavasti) syyskuun alussa tietää kumpi meille syntyy tammikuussa, pääsenkö kaupoille ja kirppareille hamstraamaan poikien vaatteita vai täydentämään Aden vanhoja vaatevarastoja. Halvemmalla päästäis jos tyttö tulis, mut salaa toivon et pääsen sinne poikien osastolle hypistelemään 😉
Zaran vaatteet on aivan ihania, mä jopa ostin itelleni sortsit poikien osastolta… 😀

1 vastaus

Hmm. No tähdet ei oikein iske muhun, mutta nuo Zaran vaatteet näytti tosi kivoilta! 🙂 Raumalla ei Zaraa olekaan, niin en ole edes tajunnut että sieltäkin voisi lastenvaatteita katsella (vaikka joskus olen ostanut Zarasta kummipojalle housut). En ole tainnut muutenkaan ihan vielä sisäistää, että mistä kaikkialta noita lasten- ja varsinkin vauvanvaatteita voikaan löytää. Mutta eiköhän ne tästä ajan kanssa. 😉 Ja kiitos tuosta KappAhl-vinkistä, pitääkin käydä kurkkaamassa siellä!

1 vastaus

Mun mielestä pojille on ihan hyvin tarjontaa, mä ainakin löydän usein ihan kivasti. Printeistä en hirveästi pidä, mutta värien syhteen on melko kaikkiruokainen. 🙂 Meillä on 1v 8kk pukee ne vaatteet jotka hänelle antaa, ei häntä kiinnosta vielä ollenkaan millanen paita päällä on. Kengät valitsee usein itse kun laittaakin ne itse, joskus vain pitää vähän opastaa ettei me helteellä goreja jalkaan laiteta. 😀 Noista voisin kotiuttaa dalmatialaispökät, meillä asustelee kotona dalluherra niin voisin kuvitella että noi housut olis meidän taaperon mielestä aika hienot. 😀

1 vastaus

Onkos uusi Mainio Clothing teille tuttu, paljon kivoja vaatteita ja mielestäni juuri nimenomaan paljon on pojille sopivaa. Jos et vielä ole, niin suosittelen tutustumaan. Uusi mallistokin tulossa ensi kuussa. Kevään vaatteet 50% alennuksella nyt mainion nettisivuilta 🙂

1 vastaus

Nää sun vaatepostaukset on ihan parhaita! 🙂 blogisi pursuaa toinen toistaan upeampia vaatteita!!! 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Operaatio Äiti
Yhden Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Äiti 04/90. Mies 04/96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Baby 01/18.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: