Alekoodi 14.4.2015

Yhteistyö: Coolkids.fi (Sisältää alekoodin!)

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Nyt on jälleen kerran tarkoitus vinkata teille lukijoille hyvästä verkkokaupasta ja eräästä vaatemerkistä tämän postauksen myötä. Postaus tulee sisältämään suloisia vaatteita, otoksia pienestä pojasta ”mallin” tehtävissä, vinkkejä, kokemuksia ja alekoodin. Yhteistyö on toteutettu Coolkids.fi:n kanssa ja testiin lähti meille jo ennestään hieman tuttu merkki; Filemon Kid.
Moni on varmaan aikaisemmin nähnyt Instassa ja Facebookissa vilahtavan eräät legginsit, joissa esiintyy pesukarhuja. Olen saanut paljon kyselyä noista housuista ja useampi on kehunut niiden ulkonäköä. Merkin kerrottuani on suurinosa ollut aika kysyvän oloinen.. mikä tuo merkki oikein on ja mistähän sitä saa? Kannattaako ostaa? Minkälainen laatu on suhteessa hintaan?
Näitä kysymyksiä varten päätin innolla toteuttaa tämän yhteistyön. Pääsette vähän näkemään ainakin käytännössä, miltä vaatteet näyttävät lapsen päällä. Tosi usein toteutan nämä vaatepostaukset posetus-idealla, mutta tällä kertaa päätin ujuttaa mukaan pienen pojan elämää; leikkejä, jäätelöä ja roppakaupalla iloa. 
Näitä vaatteita en ehtinyt iskemään pesukoneeseen, mutta niitä lipastosta löytyviä legginsejä olen pessyt jo useampaan otteeseen ja ne ovat pysyneet hyvinä. Nukkaa ei ainakaan meidän kovalla käytöllä ole tullut eikä myöskään kulumaa. Saumat ovat edelleen kunnossa ja ulospäin housujen lookki on edelleen perfect. Materiaali oli alkuun vähän epäilyttävä ja olin ihan varma, että vaate nukkaantuisi heti. MUTTA EI. Itselleni positiivinen yllätys oli se, kuinka pehmeitä merkin vaatteet ovat olleet pinnaltaan. 
Olen itse tykästynyt tavallisiin ja yksinkertaisiin kuoseihin. Haluan tosin yhdistellä niihin sitten leikkisiä eläinhahmoja, värejä tai vastaavaa. Joskus puen poikaa aikuisten tyyliin, mutta toisaalta kaipaan taas vaatetukseen sitä lapsekkuutta. Voin myöntää olevani tosi tarkka vaatteiden suhteen ja tämänkin olen maininnut blogin puolella varmaan miljoona kertaa. En ikinä ota yhteistyö-juttuihin tuotteita, joista en pidä. Tässä postauksessa vilahtaa neljä erilaista vaatetta Filemon Kid:ltä; pesukarhu-jumpsuit, vyötiäis-legginsit, -shortsit ja -teeppari. Näistä jokaisen voi tilata linkistä:  KLIK  !!
Mitoitukseltaan vaatteet vastaavat aika hyvin kokoaan. Poika oli viimeksi mitattuna 91cm pitkä ja paino oli noin 14kg. Nämä kuvissa näkyvät vaatteet ovat kokoa 92/98 ja juuri napilleen sopivia jokainen. Olen tyytyväinen etenkin jumpperiin, jossa lahkeiden mitta riittää pitkäjalkaiselle kaverille. Teeppari oli ehkä vähän väljä eikä mikään ihonmyötäinen, mutta sopii mielestäni paremmin pojalle. Legginsit taas menevät napakasti ihoa vasten, mutta eivät purista liikaa. Shortseista löytyy nyörit, joten kiristäminen on mahdollista. 

Jos näistä mikään ei iskenyt, suosittelen kurkkaamaan verkkokaupan muut tuotteet! Listoilta löytyy mm.  Papu, Geggamoja, Maxomorra ja Raida. Verkkosivu on yksinkertainen käyttää, koska voit listata vaatteet merkittäin tai kokojen mukaan. Löydät listauksesta myös Outlet -kohdan ja oman osion pelkästään meille äideille
Siteeraan vielä tähän alle verkkokaupan omistajan Inkan sanoja:
”Coolkids.fi on ekologisten ja hauskojen lastenvaatteiden verkkokauppa. Valikoimassa on laadukkaita vaatemerkkejä kuten Papu, Geggamoja, Filemon Kid, ja Shampoodle. Lähes kaikki Coolkids.fi:ssä myynnissä olevat vaatteet on valmistettu laadukkaasta GOTS-sertifioidusta* luomupuuvillasta ja ne on testattu Cookids -perheessä :). Myymme vain laadukkaita tuotteita.” 

Verkkokaupan lisäksi käy ihmeessä tykkäämässä Facebookissa heidän sivuistaan, jolloin pysyt hyvin mukana tulevassa. Ihan loppuun vielä se lupaamani alekoodi! Nyt saat siis verkkokaupasta -15% alennuksen kaikesta koodilla ”Anette”. Tarjous on voimassa kuun loppuun saakka eli 30.04.2015 asti.

Lukijoille vielä sellainen kysymys, että onko jollekin tämä verkkokauppa tai merkki ennestään tuttu? Kokemuksia? Iskeekö teihin tällaiset eläinkuosit vai ei? Mukavaa alkavaa viikkoa jokaiselle!
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (12)

Kiitos 🙂

1 vastaus

En ole ennen kuullut, mutta voi miten ihania vaatteita!

1 vastaus

Mä oon ihastunut näihin. Varmaan vauvalle sit saatanki haalia vähän enemmän 😉

1 vastaus

Toi jummpis lähtee niin tilaukseen. Ihana!

1 vastaus

Se on ihana <3

Kattelin sitä jo aiemmin!

1 vastaus

Voi ei, en olisi halunnut löytää tätäkin vaatemerkkiä. Ihania vaatteita ja joudun laittaa tilauksen menemään. Huoh! 🙂

1 vastaus

Voi ei , koukutin sut siis näihinki? 😉

1 vastaus

Meillä on filemon kidin mintun värinen jumppis jossa selässä”toteemi”tyyliset karhun kasvot.Ostettu käytettynä viime kesänä.alkaa olla vaan se ihanuus jo liian pieni:(

1 vastaus

Voi ei. Tommonen kuulostaa niin ihanalta!!

1 vastaus

Ihanan näköisiä vaatteita mutta aivan järjettömän hintaisia vaikka saisi puoleen hintaan! Jää tilaamatta. Eiköhän laatuvaatteita löydy halvemmallakin.

1 vastaus

Jotkut merkit maksaa enemmän, kun toiset 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Operaatio Äiti
Yhden Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Äiti 04/90. Mies 04/96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Baby 01/18.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: