Babystuff 21.7.2015

Ekat vauvakamat

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ihan kamalasti en harrasta minipostauksia. Olen yleensä sellainen tapaus, että mopo karkaa käsistä ja tekstiä pukkaa vähän liikaakin. Toisaalta joskus olisi helpompaa, ettei tarvitsisi ottaa paineita kirjoittamisesta ja säästellä joitain asioita sitten isompiin postauksiin, joten sen takia päätin joskus sallia lyhyet sekä itselleni helpot postaukset tänne blogin puolelle.

Olen tällä hetkellä kesälomalla ja elän kiireetöntä aikaa, mutta siltikään en aina jaksa pesiytyä kännykän ääreen tarinoimaan. Ja luit oikein – kännykän. Pitkään palvellut läppärini on hajoamispisteessä ja sillä bloggaaminen on lähes mahdotonta. Nyyh! Jos jotain vihaan, niin uuden hankkimista jonkin tutun sekä turvallisen tilalle. Tästä syystä en nyt saa järkkäristä kuvia ulos ja mennään kännykän sekä instan kuvilla eteenpäin.

Koko ”mini”postauksen idea oli kuitenkin tulla kertomaan, että sunnuntaina tuli tavallaan puoliväli täyteen eli rv19. Tämä vauvahan on suunniteltu tulevaksi ihan viimeistään rv38, joten tästä syystä puoliväli ”aikaistuu” siitä perinteisestä. Rakenneultra meillä on vasta älyttömän myöhään eli kuun lopussa, enkä jaksaisi millään odotella. Kumpikohan sieltä tulee?

Kaikesta huolimatta päätin uskaltaa koota meille saapuneen sitterin (kokoaminen vaati käytännössä paketista avaamisen) ja hakea hoitotason. Sitteri on peräisin yhteistyöstä Lekmerin kanssa ja tästä kirjoittelenkin postausta erikseen MYÖHEMMIN. Ihana valkoinen hoitotaso löydettiin paikallisesta kierrätysryhmästä, johon olen ihan rakastunut. Olen tehnyt kauppaa Lauttasaarelaisten kanssa lastenvaatteista, tavaroista ja hakenut huonekaluja mm. ilmaiseksi. Tämä vauvatasokin maksoi meille ainoastaan 10 euroa. Kierrätys kunniaan!

Nyt alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että meille tosissaan tulee vauva. Siitä on pieniä viitteitä kodissakin. Hurjaa!

PhotoGrid_1437475690816

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Voin mä kirjoitellakin siitä jo alustavasti! 🙂
0
1 vastaus

Moi. Oon jo vähän odotellut postausta tuosta sitteristä, teetkö sen vasta sitten kun ootte saanut käytännössä kokeilla sitä vauvan kanssa ? Itsellä ois sitterin osto käsillä ja ois ollu kiva tietää tuosta lisää 😀
0
1 vastaus

Voin mä kirjoitellakin siitä jo alustavasti! 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: