Haalarit 26.1.2016

Kevään 2016 haalarit

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Paukkuvat pakkaset ovat ilmeisesti ohi. Ulkona näyttää siltä, että siellä tulisi vettä. Onko tämä nyt se kevään merkki? Voiko kohta alkaa käyttämään sanontaa ”kevättä rinnassa”?  Väistyykö lumi ja pikkuhiljaa mutavelli-kauden jälkeen saapuu pitkästä aikaa kuiva maa?

postaus3

Jossakin vaiheessa tämäkin talvi taittuu sinne kevääseen. Kaupoissa on topat alessa ja hyllyrivistöjä koristaa uudet välikausivaatteet. Aikainen lintu madon nappaa sopii tähän väliin. Tosi herkästi käy niin, että keväällä parhaimmat haalarit on viety käsistä. Kyllä se nykyään on niin, että ulkovaatteet saa jo ostaa ennen tulevaa kautta.

postaus4

Pikku E:n kautta olen tutustunut paremmin Molo Kidsin vaatteisiin ja yllättäen tykästynyt niihin nimestä huolimatta. Ostin kirpparilta yhden softshell-haalarin ja olen siihen ihan rakastunut. Pinta on hyvä ja sisältä haalari on myös loistava. Tässä on siis ominaisuuksiltaan hyvänoloinen haalari, joka näyttää todella kivalta!

postaus5

Eräässä liikkeessä oli kaikki alennuksessa -20% ja siellä oli jo kevään mallistoja tarjolla… myös Molon uudet haalarit. Ajattelin, että hyvä tarjous kannattaa hyödyntää ja ostin neidille toisenkin haalarin seuraavassa koossa. Nyt löytyy kaapista roikkumasta 68 ja 74 haalarit.

postaus1

Topille tarjolla oli hieno metsä-teemainen softshell. Vähän jännitin, että mahtuuko se pojalle enää, kun isoin koko oli 98cm ja pituutta löytyy jo 96cm. Haalari oli sopiva ja nyt on molemmilla lapsilla vaatteet kevääksi.

postaus2

Aikaisempaa kokemusta ei ole, joten voin sitten jossain vaiheessa tulla kehumaan tai haukkumaan nämä haalarit. Oletteko jo hankkineet keväälle haalarit? Mihin päädyitte?

postaus6

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (11)

Ei ne ole lyhkäiset. Ne menee ihan kantapään yli pukiessa. Katsopas kuvasta kuinka ne on rytyssä. Yksi huono puoli haalarissa on. KUMILENKSUT puuttuu. Siksi ne nousee :/
0
1 vastaus

Ööööh pitääkö niitäkin jo miettiä, oh my.. Mä inhoan miettiä ulkovaatteita, haluun että kaikki asusteetkin sopii yhtee yms. ja aina on jotaa mikä ei sovikkaan ja kokonaisuus on piloilla 😀 Tai sitte kuvittelen, että joo kaapissa on sitä tätä tota ja oho perkele kun ei mahdukkaan…
Varmaa pitäs alkaa kartottaa tilannetta 😀
0
1 vastaus

Meil on onneks Rodiniaki kevääksi sitte. Jonkun on pakko mahtua 😀 Mut asusteita vihaan kanssa!
0
1 vastaus

Ihania haalareita olet löytänyt! Itse en jaksa uhrata ulkovaatetukselle ajatuksia kummoisestikaan. Tietysti täytyy olla riittävän toimivat vermeet ja passelit värit, mutta siinä kaikki 🙂
0
1 vastaus

Elän kyllä yhden kauden kerrallaan. Nyt nautitaan talven riemuista niin kauan kun riittää lunta ym. Kevät tulee sitten aikanaan, enkä vielä jaksa kevät vaatetusta ajatella..Aina on löytynyt kivaa vaikka ei etukäteen ole hamstrattu.
0
1 vastaus

Ihailen just sun kaltasia ennakoijia.Mä hankin vast ihan ku on pakko.Perustelen sillä et lapset mukamas ottaa jonkun kasvuspurtin:D Ihana etenki tuo metsä softshell..? Katotaan mitä itse saan pengottua kauppojen jämistä:D
0
1 vastaus

Vauvalle softshell? 😀 ei taida tuon ikäinen vielä tarvita moisia… eikö vauvat nyt yleensä oo makuupussissa ja sellasissa pörröhaalareissa? 😀
0
1 vastaus

Miksi en ostais? 😀 Ihan jo kun ulkoillaan kevällä vaikka liinassa tai sylissä niin softshell pitää hyvin tuulen ja veden 🙂
0
1 vastaus

Upeita haalareita olet ostanut 🙂 Mä vasta nyt tämän sun postauksen luettuani heräsin tähän haalariasiaan. Täytyy varmaan tutkia olisko jotain alennuksia vielä.
Ps. Kiva blogi sulla 🙂
0
1 vastaus

Nää Molot on vaan niin ihania 🙂 ..nimestään huolimatta! Meille kotiutuu Racoonin viime vuoden malliston softis, jonka kuosiin rakastuin. Aika samaa tyyliä Molon kanssa.
0
1 vastaus

Tuo Topin haalari näytti tuossa metsäkuvassa aivan liian pieneltä. Lahkeet oli liian lyhkäset. Miten raaskit tähän aikaan vuodesta hankka niin naftia haalaria joka ei kyllä näytä enään menevän keväällä?
0
1 vastaus

Ei ne ole lyhkäiset. Ne menee ihan kantapään yli pukiessa. Katsopas kuvasta kuinka ne on rytyssä. Yksi huono puoli haalarissa on. KUMILENKSUT puuttuu. Siksi ne nousee :/
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: