Vimma 16.8.2016

Vimma aukaisee myymälän Helsinkiin 17.08.2016

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Vimma aw16 Vimma myymälä

1

Vimma myymälä hki 4 6 9

Vimma kukka myymälä

Vimma myymälä Helsinki

Vimman myymälä avataan huomenna Helsingin Hernesaareen (Telakkakatu 6-8). Myymälä aukaisee ovensa kello 10 ja voin uskoa, että kuhinaa riittää. Samalla julkaistaan Vimman syksyn mallisto. Käytiin pikkuneidin kanssa tutustumassa myymälään jo etukäteen, koska tarkoitus oli kuvailla kyseistä paikkaa tänne blogiin. Epäonneksi kamera oli jäänyt matkasta pois ja aika loppui kesken. Tämä postaus on siis vain pieni sneakpeak myymälästä ja huomenna otan kameran (kaikkine lisäosineen) mukaan avajaisiin. Myöhemmin tällä viikolla esittelen blogissa myymälän paremmin. Hurjasti onnea Vimmalle uudesta myymälästä ja zemppiä rutistukseen. Huomenna rynnitään vaatteiden perässä naiset! (..tai miksei miehetkin?)

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: