Gugguu 22.8.2016

Gugguun merinovillat saatavilla 23.08.2016!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Syksy on tulossa. Talvi on tulossa. Kylmä viima on tulossa. Pitää miettiä ulkovaatetusta. Kenkiä, hanskoja, haalareita, pipoja. Onko kaikki jo hankittuna vai urakka vasta edessä? Meillä on haalarit ja takit hyvin pitkälle hommattuna. Vielä pitää etsiä neidille kengät, molemmille hanskoja ja pohtia lämpimiä hattuja pieniin päihin.

Gugguu merinovilla pipo

Olen saanut Instan, Facen ja blogin puolella monta kysymystä koskien pikkuneidin Gugguun pipoja. Kehujakin on sadellut. Haluankin nyt jokaiselle vinkata, että huomenna kyseiset pipot tulevat myyntiin tasan kello 10. Pipoja on saatavilla Gugguun omilta sivuilta sekä monilta jälleenmyyjiltä.

Kannattaa varautua siihen, että moni sivusto ei toimi tuolloin tasalta eikä ehkä hetki sen jälkeenkään. Nämä pipot ovat erittäin haluttua tavaraa ja ne myös saattavat loppua kesken. Sitä en osaa sanoa, että onko pipoja tulossa toista erää syksyn aikana.

Gugguu pipo koko M

Meillä on talveksi kaksi Gugguun nauhallista hattua Elsaa varten. Ne ovat merinovillaa eli periaattessa niillä pitäisi pärjätä ihan sellaisenaan. Pipot vaikuttavat ainakin erittäin lämpimiltä. Ollaan jo joskus iltaisin käytetty noita pipoja aukinaisina, koska ne myös näyttävät kivoilta. Merinovillahan on siitä hyvä materiaali, että se sitoo itseensä iholta tulevan kosteuden, mutta ei jää märäksi. Tämän tiedon opin aikanaan eräältä lastenvaateliikkeen myyjältä.

Gugguu pipo merinovilla

Mitoitus tuntuu askarruttavan ihmisiä ihan hirveästi. Gugguulla on näihin oma taulukkonsa, josta voi suuntaa-antavasti katsella sitä omalle lapselle sopivaa kokoa. Kuvissa Elsalla on koko M ja neidin päänympärys on noin 43-44cm. Valkoinen on selkeästi persikansävyistä naftimpi.

Gugguu pipo kokotaulukko

Gugguu pipo koko taulukko

Jos Gugguun lätsät eivät hintansa tai ulkonäkönsä puolesta natsaa; sitä voi sen sijaan hakea esimerkiksi Name Itistä tämän hauskannäköisen pipon. Aion tässä jossain vaiheessa kirjoitella pidemmän postauksen erilaisten pipojen ominaisuuksista.

Name it pipo syksyyn Name it pipo asukuva

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (14)

🙂
0
1 vastaus

Moi! Hei osaatko sanoa noiden jälleenmyyjien neetisivuja, joiden sivuilta voisi ostaa pipoja? En vielä ainakaan löytänyt kenenkään sivuilta, että olisi tulossa.

Ja en osaa hahmottaa mikä noista englanninkielisistä pipoista on mikäkin, joten olisiko mahdollista että avaisit noita nimiä? Mikä niistä on Elsalla päässä? Merinowool beanie with two tassels vai beanie with two tassels (tupsupipo)?

T.Milla
0
1 vastaus

Sori eli Baby beanie siis on se nauhallinen mikä Elsalla päässä 🙂
0
1 vastaus

Merinovilla kahella tupsulla 🙂 Beanie ei oo nauhallinen.

Ainakin Noomi.fi tulee varmasti!
0
1 vastaus

Apua nyt oon entistä enemmän sekaisin! :’D Mikä tuo beanie with two tassels sitten on?
0
1 vastaus

Tosi sekava toi taulukko joo.. Mut siis se taitaa olla nauhaton?
0
1 vastaus

Hei!

Onko teillä siis molemmissa pipoissa koko M, ja valkoinen on silti tiukempi?
Itselläni on 9,5kk ikäinen jonka pään ympärys oli 43cm 2kk sitten.. eihän tuo kasva varmaan enää niin hirveää vauhtia.. Mietin vaan että jääkö tuossa M-koossa pipo lörpöksi korvista kun nauhat solmii tai valuuko silmille?

Tilasin nyt S ja M kokoa mutta sain vain eri väreissä, ja tuo mikä eniten miellyttäisi olisi M-koko.. En haluaisi että se on kuitenkaan iso, vaan että istuu napakasti ja suojaa hyvin tuulelta ja tuiskulta.
Kokeilitteko S-kokoa ollenkaan? Miten päädyit M-kokoon?

Kiitos jos viitsit vastata! 🙂
0
1 vastaus

Molemmat on kokoa M. Mutta ostettu käytettynä ja luulen, ettei valkosta ole juuri käytetty. Uskon, että siis löystyy vähän.

Tämä menee ihan napakasti, kun nauhat solmii ja uskon, että pää kasvaa talveen ainakin sen sentin vielä. En kokeillut kokoa S, koska otsan pitää peittyä ja tässä koossa se mielestäni peittyy just ja just 🙂
0
1 vastaus

Hups! ei näkynyt tuou vastauksesi, joo kiitos paljon infosta!:)
0
1 vastaus

Moikka, Gugguu iki-ihania,mutta toinen fiksaatio kyseessä tällä kertaa. 🙂
Milloin Vimman uusia lettileggareita tulee myyntiin. Nuo uutusvärit tosi kivat!
0
1 vastaus

Kuulemma pitkin syksyä 🙂
0
1 vastaus

Heippa, osaisitko auttaa koko asioissa? Olisin ennakkotilaamassa tuota valkoista nauhapipoa ja 1v tyttäreni päänympärys on 46cm ottaisinko mieluummin M vai L koon?
0
1 vastaus

Suoraanhan mä en voi sanoa, mutta ensinnäkin lapsen päänmuoto tuntuu vaikuttavan tässä paljon. Meillä Elsan pää on 44,5cm ja koko M on vähän kyllä väljä vielä. Kurkkaa mun instagramista pari kuvaa esimerkiksi!

Toki minkä ikäinen sun lapsi on? Luuletko, että talveen pää kasvaa monta senttiä? Pipon ei kannata olla liian iso eikä liian pieni. Sori, jos musta ei ollu hyötyä:/
0
1 vastaus

1v1kk vanha neiti, taidan kallistua m kokoon 🙂
0
1 vastaus

🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: