Aprillipäivä 1.4.2017

Aprillipiloja netistä 2017

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

 

Eilen oli aprillipäivä. Joo, tulin huijatuksi pari kertaa ja itse härnäsin vähän autonratissa istuvaa. Muuten oli aika kesy meininki. Seurasin netissä nyt jo tavaksi tulleita aprillipiloja eri firmoilta ja keräsin muutamaa keskustelua apua käyttäen hauskimmat ylös tähän blogitekstiin. Mikä on teidän mielestänne hauskin? Huijasitteko itse ketään?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: