Vaatteet 29.4.2017

Viikon ostot 14/2017

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tässä postaussarjassa esitellään viikon mittaan saapuneita posteja, kirpparilta tehtyjä löytöjä ja kaupasta uutena ostettuja vaatteita. Postaussarjan idea on toimia inspiraationa, vinkkinä ja verhon raottajana meidän lasten arkityyliin. Joskus blogissa tulee kirjoitettua vaatteista liikaa markkinallisessa mielessä, joten tämän postauksen on tarkoitus olla arkinen. Sovituskuvat vaihtelevat hyvistä järkkärikuvista ihan arjen keskeltä otettuihin tärähtäneisiinkin otoksiin. Saa kysyä!

Ensimmäisenä tulee ostokset itselle. Tämän postauksen viikko oli tosiaan ostoksissa se, jolloin pyörittiin paljon Stokkan Hullareilla. Näistä suurinosa on sieltä hommattuja. Musta ruusutakki tosin on Prisman lastenosastolta.

Kumpikin lapsista sai Papulta treasure-jacketit kokeiluun. Takit on paksua collegea ja ihan täydelliset näin autollisen näkökulmasta. Helppo pukea päälle lyhyeksi matkaksi eikä ole tönkkö tai hiosta turvaistuimessa. Kesällä viilenevissa illoissa nämä tulee olemaan myös äärimmäisen loistava keksintö.

KiddoW:lta tuli meille myös paketti kiitoksena siitä, että lapset olivat kuvauksissa. KiddoW:n sivuilta voi nykyään bongata näiden mun tyyppien kuvia.

Postissa saapui muutama satunnainen nettikirppari ostos. Hirveän montaa kertaa ei postilaatikko tällä viikolla kolissut.

Nämä ostin Hulluilta Päiviltä lapsille. Kaikki oli jollakin tapaa alennuksessa. Noi kengät oli Topille tosi hyvä löytö, kun edelliset alkoi jo olemaan liian naftit. Elsa innostui laama-mekostaan suuresti, koska kaikki eläinkuosit innostaa tällä hetkellä.

Tuli sitä jotain pientä tavaraakin ostettua. Pieniä kirjoja hommaan aina, jos löytyy. Topille Pokemon on iso juttu ja kirpparilla oli tuollainen säläpussi myynnissä, joten ostin sen saadakseni tuon keltaisen ökkömönkiäisen. Kuinka moni muuten muistaa omasta lapsuudesta nuo ”vieterit”? Ne oli meillä ainakin ihan suosikkeja aikanaan!

Tämän viikon lemppari oli Bobon huulizippi. Jo hetken siitä olen ehtinyt haaveilla. Sopii niin kivasti meidän neidille! ♡

Kerrankin viikko oli enemmän minä-painotteinen. Tuli uusittua vaatekaappia runsaalla kädellä. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: