Droppikuvat 1.8.2017

Gugguu AW17 Drop 1

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tänään ilmestyi Gugguun syksyn ensimmäinen droppi. Tällä kertaa tuli kaikki trikoot, joista itse tavoittelin frillamekkoja sekä legginsejä Elsalle. Topille nappaan varmaan vasta tulevista dropeista paidan tai pöksyt.

Tämän syksyn mallisto on todella lilahtava. Jopa sinisen sävyt tuntuivat taittavan sinne violettiin. Musta, valkoinen ja harmaa taas olivat ihan sitä itseään.

Tilaan joskus tytölle myös sinisiä vaatteita, mutta melkein aina ne jää käyttämättä. Siksi keskityin tällä kertaa punertaviin sävyihin. Ostin kaksi frillamekkoa ja kahdet legginsit. Sain tilattua Gugguulta vaatteet nopeasti ja epäonnekkaan onnekkaasti mies ehti saamaan samat Stokkalta. Täytyy varmaan myydä se Gugguulta tuleva kasa eteenpäin.

Mitoitus on aina vähän hankala juttu, kun koot voi vaihdella mallistojen sekä värien suhteen paljon. Elsa on nyt 85cm pitkä ja kotona on täysin sopiva 92cm frilla sekä pian naftiksi jäävät 86cm legginsit. Legginsithän on aina näillä vähän reilumpaa kokoa. Ostin nyt mekot ja legsut koossa 92, mutta olisin ehkä voinut kuitenkin ottaa sen koon 86.. En toki yhtään tiedä taas kutistumisesta ja päällä kuvatut vaatteet on pesemättömiä. Lataan tähän kuvan saman koon legginseistä, joista päällä olevat on jo pesty.

Jännityksellä jäämme odottamaan vaatteiden käyttäytymistä pesussa. Sävyt on ainakin tosi kauniita ja olen ostoksiin tyytyväinen! Mitäs muut hankki?

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Joo, mutta mulla on yleensä kavereita, jotka jäi ilman. Nytkin vaatteet löysi jo kodin 🙂
0
1 vastaus

Mulla jäi tämä droppi huomiotta.
Mutta joskus kun olen löytänyt saman tuotteen liikkeestä minkä olen ehtinyt jo GG verkkokaupasta tilata olen puhelimitse peruuttanut tilauksen Gugguulle. Toimia ainakin kerran hyvin.
0
1 vastaus

Joo, mutta mulla on yleensä kavereita, jotka jäi ilman. Nytkin vaatteet löysi jo kodin 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: