Yleinen 3.8.2017

Kukuti – uusi kauppa avattu Turussa!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tänään oli sitten ihan super droppipäivä, kun Mini Rodini, Papu ja Metsola julkaisi syksyn mallistonsa ekan osan aamulla. Tässä kävi vähän sellainen juttu, että ei oltukaan Helsingissä, vaan mökillä Paraisilla. Jäin miettimään, että tilaanko netistä vai lähdetäänkö Turkuun seikkailemaan. No seikkailemaan tietenkin!

Kävi mieletön tuuri, että Turkuun avattiin juuri tänään myös sitten ensimmäinen kunnon putiikki, jossa on näitä vaatteita ja paljon muutakin saatavilla. Kukuti on heidän omien sanojensa mukaan hassuttelua, rentoa ja kivaa lasten pukeutumista. Tyylillä ja hyvällä maulla valikoituja tuotteita, laadusta ja ekologisuudesta tinkimättä. 

Liike sijaitsee Turun Forum Korttelissa ja sinne oli äärimmäisen helppo näin turistinkin löytää. Astuessani ulko-ovista tunnistin heti koristeista, pienistä kivoista yksityiskohdista ja kauniista väreistä paikan. Tila on näppärä sekä avoin ja siellä oli oikein mukava asioida sekä tutkailla tuotteita.

Tärkeintä tällaisissa liikkeissä omasta mielestä on se viihtyvyys, joka tulee ympäristön lisäksi etenkin asiakaspalvelusta. Tykkäsin tosi paljon ihmisistä liikkeen takana, vaikka vain hetki ehdittiin höpötellä siinä. Liikkeeseen tuli aika kuhina päälle, kun kiinnostuneita oli sen verran paljon ja asiakkaat pääsivät nauttimaan kunnon avajaistunnelmasta.

Kuvasin kaupan teille, jotta pääsette hieman fiilistelemään kauppaa ennen siellä vierailua. Kuvia löytyy tarjonnasta, koristelusta ja tietenkin kaikesta muustakin aiheeseen liittyvästä.

Itse ostin tänään sieltä lähes jokaisen droppivaatteen, jonka tarvitsin. Mukaan lähti Papun pinkit polvipaikat, Metsolan frillatunika sekä Mini Rodinin kettumekko. Halusin myös tutustua ihan uuteen merkkiin (joita liikkeessä oli monia!) ja ostin tulevalle vauvalle pupunkorvaharsoja sekä Elsalle sukat.

Suosittelen oikeasti, että käytte katsastamassa kyseisen putiikin, jos tämän tyylimaailman lastenjutut kiinnostaa! Yleensä osaan antaa näitä omia suosituksia vain Helsingin suunnalta ja nyt kerrankin pääsin tosi toimiin kokeilemaan toisen kaupungin kauppaa.

Onnea Kukutin väelle sekä Turun ihmisille uudesta kivasta kaupasta!

 

 

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Niin oli!
0
1 vastaus

Onhan noita Turkuun auennut ”lastenvaatebutiikkeja” tasaiseen tahtiin. Yhtä tasaisin välein, vähän hiljaisemmin vain, ne ovat yksi toisensa jälkeen sulkeneet ovensa. Iso, mutta ei riittävän iso kaupunki ja asiakaskunta. Montaa ihanaa ollaan jääty kaipaamaan. Itse kaiholla edelleen muistelen (ainakin seitsemänvuoden takaa) lasten kenkäkauppaa, josta sai maailman kauneimpia kenkiä.

Mutta nyt kun kerran seikkailet, ja ihan Paraisilla asti, pysähdy toki Kaarinassa Lasten Seesamissa. Se on ihan siinä Parasiten tien laidassa, joten perille löytää varmasti. On meinaan Suomen paras lajissaan…
0
1 vastaus

Pysähdyin, mutta ei vakuuttanut 🙂
0
1 vastaus

Kiitos vinkistä, Turkuun suunnataan vielä kesäloman aikana niin pitää mennä katsastamaan.
0
1 vastaus

🙂
0
1 vastaus

Kukuti ON aivan hurmaava! Itsellekin lähti kaikenmoista mukaan sieltä.
0
1 vastaus

Niin oli!
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: