Yo Zen 16.4.2018
Mainos

YoZen Totem-mallisto

*paita ja mekko saatu Yo Zen:lta

Yo Zen on kotimainen merkki, josta olen aiemmin jo täällä blogissa kirjoittanut. Vaatteet, mallit ja kuosit on heidän omia sanojaan lainaten ajattomia. Yritys panostaa eettisyyteen ja ekologisuuteen, joka vaikuttaa nykyään paljon omiin päätöksiini ostaa jokin tuote.

Saatiin meille kokeiluun muutama vaate lapsille ja halusin vinkata niistä ihan täällä blogissakin sitten. Oma kokemus Yo Zen:stä on kestävyyden osalta hyvä, koska vaatteet on kestäneet meillä lasten kovan kohtelun, monet pesut nyppyyntymättä ja kuivausrummun käsittelynkin. Aiemman malliston mekko oli meillä kovassa käytössä ja lähti eteenpäin hyväkuntoisena, kun jäi pieneksi. Nämä uudet olen pessyt jo muutaman kerran eikä musta ole haituuntunut ollenkaan.

Materiaali on omaan käteen pehmeä ja kimmoisa. Sain myös itselleni tunikan, joka tuntuu tosi kivalta ihoa vasten eikä yhtään hiostavalta. Se onkin vilahdellut päällä instagramin tarinoissa. Myös meidän herkempi neiti on käyttänyt mekkoaan mielellään.

Mitoituksesta sen verran, että nämä ovat hippasen nafteja. Poika on vähän päälle 110cm ja paita kuvissa on kokoa 116/122. Neiti taas on 92,5cm ja tunika on 104/110.

Mallistohan on nyt saatavilla!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Operaatio Äiti
Yhden Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Äiti 04/90. Mies 04/96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Baby 01/18.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: