Aw18 12.9.2018

Elokuu 2018 asukuvat

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Elokuu 2018 on ollut pääosin lämmin. Siihen on mahtunut aurinkoa ja shortsikelejä. Sadetta oli vain lievästi, mutta muutama saaristoilman viimainen päivä saatiin kokea. Tyyli muuttuu elokuussa aina hempeästä köykäsestä vaatteesta murrettuun sekä neuleita kohti. Paljon uusia mallistoja on ilmestynyt tämän kuukauden aikana ja uusia kuoseja on kiva yhdistää kirppareiden löytöihin. Isoveljeä on tullut puettua Adidaksen housuihin ja erilaisiin yläosiin. Värimaailma on ollut melko musta ja syksyä kohti eniten kaapissa esiintyvä väri on armyn vihreä. Keskimmäistä neitiä tulee aina puettua eniten vaaleanpunaiseen, mutta sekaan on tullut mustavalkoista Papulta, vaaleanruskeaa Tinycottonsilta sekä muuta yllättävää eri merkeiltä. Vauvan pukeminen on vielä aika laajakirjoista, mutta siellä esiintyy kyllä vaaleanpunaisen lisäksi monia muitakin sävyjä.

Kuukauden lempparit on pojan turkoosi Metsolan paita, isomman neidin Tinycottonsin vaaleanruskea samettinen kirsikkapaita ja vauvan kaapista parhaimman sijan jakaa Mini Rodinin leojumppis sekä Tinycottonsin vaalean vihreä romber. Mikä oli sun suosikki?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Operaatio Äiti
Yhden Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Äiti 04/90. Mies 04/96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Baby 01/18.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: