Valmista sievä kakku kahdesta mudcakesta!

Onko juhlat tulossa ja kakku puuttuu? Illanistujaiset kaverin kanssa? Etkö jaksa vääntää kakkua ihan alusta asti? Ei se mitään, tässä tulee helppo ohje sievään kakkuun, joka ei vie aikaa juuri ollenkaan, mutta maistuu silti hyvältä.

Tarvitset:

2 valmista mudcakea (esim. Rainbow)
kuohukermaa
makurahkaa (käytin mango)
sosetta (käytin mangopilttiä)
marjoja koristeeksi (tai muukin sopii)

Valmistus:

Mudcake kannattaa IRROITTAA nopeasti pohjastaan, jotta se ei alkaisi repeilemään sulaneena irroittaessa. Sitten vatkataan kerma huvin, lisätään vähän vaniljasokeria ja lopuksi vatkattuun kermaan kipataan koko makurahka sekä hedelmä/marjasose.

Kakku kasataan niin, että ensin pohjalle laitetaan mutakakku KANSI (tomusokeripuoli) alaspäin ja tämä voidellaan valmistamallamme tahnalla. Sen jälkeen isketään toinen mudcake päälle ja jälleen kerran kansi alaspäin. Päälle lisätään rahkaseosta oman maun verran ja sitten lopuksi koko komeus koristellaan. Itse iskin kasan marjoja päälle. Koristeluun sopii myös raastettu valkosuklaa, syötävät kukat tai suklaapalat.

Tee haluamasi kakku ja valitse oma makuyhdistelmäsi

Mango oli pohjaan sopiva makuyhdistelmä, mutta voisin kuvitella, että jollain marjaisalla rahkalla sekä marjaisalla piltillä voisi tavoitella raikkaampaa tai kirpsakampaa makua. Tämä kakku on täysin sovellettavissa, kunhan vain makuparin täsmää hyvin. Miltä kuulostaisi minttusuklaa-rahka ja sekaan raastettu valkosuklaa?

Kerro ihmeessä, jos pidit reseptistä! Ainakin se on helppo ja kakku sopii mihin tahansa tilanteeseen! Olen siihen joskus törmännyt jossain sivustolla ja siitä asti on pitänyt tämä toteuttaa.

Ps. Rainbown mutakakun voi ostaa myös gluteenittomana! Voin sanoa, että yhtä hyvältä maistui!

Kakku

 

SEURAA MYÖS   :   INSTAGRAM  @operaatioaiti

Kommentit

2 kommenttia
Anette - Operaatio Äiti.

🙂

Avatar

Vasta eilen tein.
En tosin laittanut väliin muuta kuin vatkattua kertaa. Pinnalle sitten tuoreita mansikoita, vadelmia ja pensasmustikoita.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä