Miten nainen isketään

Teksti

Voisitko sä kirjoittaa siitä miten nainen isketään, pyysi multa mies sähköpostin kautta. Voi hyvä luoja en. Suurimmalla osalla miehistä on tästä paljon vankempi kokemuspohja kuin mulla. Mä en ole iskenyt naisia. Ja täten en tietenkään tiedä miten se tehdään. Ainakaan sillä tasolla, että voisin sensein tavoin jakaa neuvojani blogissa.

Kun nainen minut iskeä yritti

Olen saanut oman osani iskuyrityksiä. En sitä kiistä. Enkä sitäkään, ettenkö olisi joskus itse kokeillut sellaista. En kuitenkaan naisiin. Kolme kertaa mua on yrittänyt iskeä nainen. Sen ensimmäisen kohdalla en ollut edes tajuta mitä tapahtuu, mutta kaikista minuun kohdistuneista naisten iskuyrityksistä tämä ensimmäinen oli kuitenkin paras. Muistan yhä ne tulenpalavan punaiset pitkät hiukset, hennon olemuksen ja valloittavan hymyn kun tämä sulotar minua lähestyi. Oi muistoja, oi aikoja.

Excuseme. Yrititsä just iskee mua?

Miesten tekemiä lähestymisyrityksiä onkin ollut lukematon määrä enemmän. Jotkut onnistuneita, useat eivät. En väitä, että olisin hankala. Tai saatan ollakin. Ja vissiin vähän nirsokin. Tai sitten vain yksinkertaisesti melko hyvin selvillä siitä, mitä en ainakaan halua. Joten mä olen se nainen, joka joko ei tajua, että sitä isketään tai sitten ei vain ”mene siihen helppoon”.

Unohtakaamme perusneuvot kuten peseydy äläkä perseile.

Mutta ne iskuyritykset, jotka edes jossakin mittakaavassa voidaan laskea onnistuneiksi, on kaikki lähteneet hymystä. Jatkuneet naurulla, keskustelulla ja rehellisellä olemuksella. Google pursuaa erilaisia, ja samanlaisia, ohjeita siitä kuinka nainen isketään. Nämä ohjeet perustuvat siihen olettamukseen, että me kaikki naiset olisimme jotenkin samanlaisia. Me emme ole.

Unohtakaamme perusneuvot kuten peseydy äläkä perseile. Nämä nyt olisi jokaisen syytä jo tietää. Paras iskuyritys on sellainen, joka on sinulle se omin ja luonnollisin, aidoin. Kaikki muu on niin sinun kuin sen toisen osapuolenkin ajan haaskaamista. Hyvin todennäköisesti tällä tavalla saat pakit. Mutta kun onnistut, kiinnostuu sinusta ihminen, joka arvostaa juuri sun tapaasi lähestyä ja yrittää tehdä vaikutus. Valheellisin keinoin sä saat ne pakit enivei, siinä vaan saattaa mennä hitusen kauemmin.

Mutta yksi neuvo on ylitse muiden. Itsevarmuus. Se viehättää kaikkia. Itseään täynnä oleminen, ei ketään.

Onko sun vanhemmat simpukoita kun oot tollainen helmi?

Naisen iskeminen, yhtä lailla kuin miehenkin, on halua tehdä toiseen vaikutus. Se miksi vaikutus halutaan tehdä, voi vaihdella. Jotkut haluavat vain panna, ja toiset löytää sielunkumppaninsa. Mutta motiivi sinällään on kuitenkin merkityksetön.

Mä en voi neuvoa kenellekään miten tehdä vaikutus. Enkä sanoa kenenkään puolesta miten heihin voisi tehdä vaikutuksen. Jokainen meistä on yksilö ja jokaiseen meistä kolahtaa erilaiset asiat.

Anna palaa. Ja iske kiinni vaan. Matoa koukkuun. Mene etsimään se taivaasta pudonnut enkelisi ja simpukoiden siittämä helmesi.

Minulle esimerkiksi on suhteellisen turha tulla pätemään omalla statusarvollaan ja urakehityksellään sekä omavaraisella toimeentulolla, mutta ilmeisesti jogurtista ja sen maustamattomuudesta puhuminen uppoaa sarkastisuudellaan kuin kuuma veitsi voihin.

Iskuyrityksen onnistuminen on siis kiinni ei vain susta vaan yhtälailla siitä toisesta. Yksikään iskurepliikki ei uppoa, jollei vastaanottaja ole kanssasi samalla aaltopituudella. Siksi se on vähän arpapeliäkin. Kohtaloa ja sattuman kauppaa. Jos suhun kolahtaa ääliömäinen kommentti jogurtin maustamattomuudesta tai banaanijogurtin mausta on siinä sattumaa mukana, koska ihan kelle vain ei tulisi mieleen kertoa sulle niistä.

Putositko taivaasta, kun oot tuollainen enkeli? Onko sun vanhemmat simpukoita, kun oot tollanen helmi? Hohhoijaa!

Ymmärrättehän. Iskuyrityksen voi tehdä ihan missä vain, milloin vain ja kelle vain. Tottakai. Vaikka kaupan kassalla. On kuulemma joku joskus niinkin pariutunut. Tärkeintä on kuitenkin se, että saa suunsa auki. Muuten et voi ikinä varmaksi tietää olisko edessä ollut just se tyyppi, johon kolahtaa sun iskuyritys.

Suunsa avaamalla voi päästä tuloksiin. Mutta älä luovuta kun saat pakit. Ja pakit. Ja pakit. Ja pakit. Koska jokainen nainen, ja mies, on erilainen, ja jokainen nainen, sekä mies, isketään eri tavoin. Se sun juttus voi kolahtaa just siihen seuraavaan.

Anna palaa. Ja iske kiinni vaan. Matoa koukkuun. Mene etsimään se taivaasta pudonnut enkelisi ja simpukoiden siittämä helmesi.

Paras iskuyritys ikinä vai sittenkin se paskin

Joten ei, vastatakseni pyyntöön voisinko kertoa kuinka nainen isketään, en voi. Koska mä tiedän vain sen miten mua voi ehkä mahdollisesti yrittää iskeä. Ja mä en ole kaikki naiset. Vain yksi. Minä.

Mutta tiedättekö mitä! Te varmasti pystytte. Kertokaa te mulle miten teidät on isketty. Tai miten teitä on yritetty iskeä. Tai miten olette itse iskeneet. On sillä tarinalla sitten onnellinen loppu tai katastrofaalisen kamala. Mä haluaisin kuulla. Ja lupaan jakaa kaiken sen suuren viisauden blogissani, jonka teiltä saan. Ehkä opimme, ja opetamme, miten nainen isketään.

Kommentoikaa alle tai kirjoittakaa mulle esimerkiksi vaikka instan kautta https://www.instagram.com/sellaista_sattuu/

Tai facebookin https://www.facebook.com/Sellaistasattuu/

Tai suoraan sähköpostilla sellaistasattuu@gmail.com

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Hymy. Lämmin, ystävällinen, leikkisä ja sopivan itsevarma, jalat alta vievä hymy. Sen hurmaamana tässä mennään edelleen. Avioituneina, lapsiperheellisenä ja onnemme kukkuloilla aina vaan. Ja siitä hymystä tämä kaikki sai alkunsa. 💙

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä