Yleinen 15.6.2016
TEKSTI Johanna

100-vuotisjuhlat

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Lauantaina juhlittiin mun kummitädin- ja sedän 100-vuotisjuhlia. Molemmat täyttivät siis viiskymmentä ja sitä juhlittiin isosti! Lähdin juhliin mun siskon ja hänen miehensä kanssa, kun taas Johnny jäi Milon kanssa kotiin ja Amalia pääsi serkkujensa kanssa Merja mummin luokse yökylään.

Juhlat oli tosi kivat ja juhlavieraista näki, että kaikki nautti kovasti, kuten myös itse juhlakalut. Mun kummitäti on mun iskän pikkusisko ja Tellu täti on ollut mulle aina kuin toinen äiti. Todella ihana ihminen ja tärkeä meidän koko perheelle. Amaliakin on usein sanonut, että Tellu on hänelle rakas.

Juhlissa saimme nauttia hyvistä kylmistä ruuista, jotka veivät kielen mennessään. Paikalla oli myös musiikkia ja lähes kaikki tanssivat antaumuksella.

Tulevana viikonloppuna siskoni järjestää miehensä kanssa kesäjuhlat ja sitten on Johnnyn vuoro pistää jalalla koreaksi minun jäädessä lasten kanssa kotiin.

Nyt kesällä näitä juhlia on hieman enemmän, ja se sopii, sillä johan tässä taas vierähti kuivin suin parisen vuotta 😉

Sain siskolta lainaksi juhliin aivan ihanan värisen kesämekon

Sain siskolta lainaksi juhliin aivan ihanan värisen kesämekon

Siskokset

Aurinkoista keskiviikkoa!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (14)

Oi että kiitos paljon!! <3
0
1 vastaus

Hitsi kun sulle sopii toi mekon väri kauniisti! Mä rakastan just tuon värisiä vaatteita, mutta näytän jotenkin valjulta niiden kanssa, ei vaan sovi mun päälle. 🙂
0
1 vastaus

Voi kiitos Mertsi <3 Väri on tietysti aika hailakka tosiaan!
0
1 vastaus

Ootte kyllä samannäköisiä siskosi kanssa 🙂 Blogiasi on mukava lukea 🙂 Aurinkoista kesää!<3
0
1 vastaus

Hehe niinhän ne kaikki sanoo 😉 Oih kiitos paljon, ihana kuulla!! <3 Aurinkoista kesää sinne myös <3 <3
0
1 vastaus

Ihanaa, että juhlat olivat kivat <3 Mun mielestä parasta juhlissa ihanien ihmisten seuran lisäksi on aina se ruoka! 😀
0
1 vastaus

Ruoka on kyllä aina yks kohokohta! 🙂
0
1 vastaus

Voi, harmi että ette päässeet molempiin juhliin yhdessä! Toisaalta ymmärrän, että paras fiilis juhlia on kun tietää, lapsilla on varmasti kaikki hyvin!
0
1 vastaus

Jep mä en vielä Miloa raaski yöhoitoon jättää, on hieman haasteellinen tapaus öisin vielä, vaikka eihän sitä tiedä vaikka kuinka hyvin menisi hoidossa 🙂 Me ehditään Johnnyn kanssa sitten myöhemmin juhlia yhdessä!
0
1 vastaus

Voih päivittelisitpä useammin! En millään jaksaisi odotella postauksiasi teidän lasten ja elämän kuulumisesta 🙂 tuleeko talosta lisää juttua myös joskus?
0
1 vastaus

Voih Sande, kiitos kommentistasi <3 Taloa ja pihaa lupaan esitellä ja muutenkin tsempata blogin suhteen 🙂 <3
0
1 vastaus

Mihinhän mun kommentti katosi… mutta postaisitpa useammin 🙂 en jaksaisi odottaa kuulla teijän perheestä, arjesta, talosta lisää..
Ymmärrän että lasten kanssa elämä on menoa mutta ähh joka päivä käyn katsomassa toivoen, että olisi jotain.

Olette siskosi kanssa saman näköisiä 🙂
0
1 vastaus

Kyllä se tuli perille, mä aina luen kommentit ennen kuin julkaisen ne 🙂

Vastasinkin jo ekaan kommenttiisi näin: Voih Sande, kiitos kommentistasi <3 Taloa ja pihaa lupaan esitellä ja muutenkin tsempata blogin suhteen ? <3

Ja juu kaikki sanoo, että ollaan Miian kanssa saman näköisiä 😉
0
1 vastaus

Oi että oot kaunis! ♡
0
1 vastaus

Oi että kiitos paljon!! <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: