Yleinen 18.2.2016
TEKSTI Johanna

Kaksplus bileet!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kyllä nyt on otettu sitä tärkeää omaa aikaa, sillä olin mukana juhlistamassa Kaksplus blogiäitimme Kaisan läksiäisiä 47 palasta Agun luona viime lauantaina.

Kaisa on ollut mukana Kaksplussan blogitouhuissa alusta asti ja itse olen saanut olla Kaisan huomassa jo vuodesta 2013, kun blogini pääsi tänne Kaksplussalle. Kaisa on aivan ihana ihminen ja aina, kun Kaksplussalla olen vieraillut on olo ollut hyvin kotoisa, kiitos Kaisan Elsalle kyydistä

Juhlajuomaa tuli pirskeissä nautittua, vaikka boolin jätinkin suosiolla muille. Omat sidukat nousivat sen verran hattuun, että parempi näin.
Kuohuvat tarjosi blogipolku, kiitos, oikein nannaa oli kuulemma alkoholiton myös.

skumpat

Suolaisia ja makeita herkkuja saimme Kakkutalo Gilanilta, kiitokset myös sinne!

herkut

Tästä Frutti Di Mutsi blogin Sofian pinkistä unelmasta Amalia näki kuvan ja sanoi: tuo on minun näköinen kakku! Ei ollut yllätys, sillä Amaliahan rakastaa pinkkiä ja kaikkea tyttömäistä, kuten tiedätte.

kakku

Illan kruunasi Demin isosisko, joka lauleskeli upealla äänellä meidän toivomia kappaleita.

Juhlat olivat todella onnistuneet ja Kaisasta näki, että hän nautti!! Kaisalle tsemppiä opintielle ja kiitos kaikesta

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Jep! 🙂
0
1 vastaus

Niin ihania herkkuja <3
0
1 vastaus

Jep! 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: