Yleinen 1.7.2016
TEKSTI Johanna

Äitikin pääsee lomalle

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Onnellinen Amalia

Onnellinen Amalia

Onnellinen Milo

Nuusku odottaa suupaloja

Nuusku odottaa suupaloja

Kuvissa iloiset lapsukaiset, sillä isillä on tänään viimeinen työpäivä ennen kesälomaa. Lomaa on odotettu nyt viimeiset päivät oikein kovasti, äiti kuitenkin ehkä eniten. Ihan parasta saada apua kotiin tai lähinnä Milon kaitsemiseen. Lomasuunnitelmia on jo muutamia, kuten laivareissu loman alkajaisiksi ensi viikon alussa sekä jokavuotinen perinne eli vierailu Korkeasaareen. Lisäksi Puuhamaahan on päästävä, sillä se on vaan niin kiva paikka. Muuten varmasti ollaan möllötellään ja nautitaan yhteisestä ajasta. Tänään saamme lasten serkut Eemin ja Iidan yökylään ja aiomme viettää herkkuillan!

Eikö kuulosta ihanalta! Joko siellä ruutujen takana lomaillaan?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (12)

Hyvä!! <3 <3 🙂
0
1 vastaus

Täälläkin alkaa miehen loma tänään! Ihanat 5 viikkoa saadaan lomailla koko perhe yhdessä:) Aikamoista sirkuksen pyöritystä ollut alkukesä 4 lapsen kanssa. Ihania lomapäiviä koko perheelle!
0
1 vastaus

Oi ihanaa, todella hyvää lomaa myös teille!!! <3 <3
0
1 vastaus

Joo, lomaillaan, nyt minä ja lapset, parin viikon päästä vaihtuu lomailijoiksi mies ja lapset. No, eipähän tartte erota loman päätteeksi, kun ei ala toisen naama ärsyttämään 🙂 no, huono vitsi.
0
1 vastaus

Heh huonot vitsit uppoo aika hyvin 😉 Noh onhan tuo vähän kurja, kun lomat ei osu yhteen 🙁
Loma on kuitenkin aina loma, joten ihanaa lomaa!!! <3
0
1 vastaus

Täälläkin alkaa huomenna virallisesti miehellä loma ja huh hei miten oon oottanut sitä. Vois sanoo samalla että mullakin alkaa lomat, onhan se paljon helpompaa kun saa yhdessä katsoa lapsia ja ei tarvi yksin juosta kaikkien perässä.
Ihanaa ja rentouttavaa lomaa teille!!!!

Joko muuten Milo nukkuu lasten sängyssä vai onko käytössä pinnasänky? Mietin tässä just että koskakohan ton meidän buorimmaisen siirtäisi pinniksestä pois. ?
0
1 vastaus

Joo niinhän se alkaa loma meillä muijilla myös, kun mies jää lomalle 🙂 Ihanasti mennyt meillä eka lomapäivä, toivottavasti myös teillä <3
Etelänreissulla nukuttiin kaikki samassa pedissä eikä Milo ole reissun jälkeen enää omaan pinnikseen mennyt eli poika nukkuu mun viekussa. Milo kyllä aikasemminkin nukkui vain alkuyön omassa sängyssä ja sitten hain viereen. On niin lapsesta kiinni milloin on ajankohtaista siirtyä isojen sänkyyn.
0
1 vastaus

Ihana Milo taustalla siskon Elsa-mekko päällään. Meilläkin on 4v tytöllä tämä Frozen ja Elsa tosi kova vaihe ja sitä pikkuveli perässä mitä isosisko edellä ♡ Ihania nämä arkiset postaukset, tee joskus päivä kuvina -haaste?
0
1 vastaus

Hahhhaaa Milo valitsi mekon ja oli niin onnellinen siskon mekko päällä <3 <3 Kyllähän nää pienemmät kovasti isoja matkii 🙂

Kiitos <3 Joo päivä kuvina täytyy toteuttaa! 🙂
0
1 vastaus

Olipa ihana nähdä teidät livenä tiistaina/keskiviikkona laivalla, äiti niin kaunis ja tyttö, voi miten kauniina oli hänkin. En kehdannut tulla moikkaamaan vaikka vakituinen lukija olenkin! Hyvää loppukesää teille 🙂
0
1 vastaus

Hih olisit tullut vaan moikkaamaan <3 Ihanaa kesää sinne myös, ehkä joskus törmätään uusiksi ja sit kyl tuut nykäsee hihasta 🙂
Ja kiitos vielä superkauniista sanoistasi <3 <3
0
1 vastaus

Ehdottomasti tullaan seuraavan kerran moikkaamaan jos/kun taas törmätään 🙂 ♡
0
1 vastaus

Hyvä!! <3 <3 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: