Yleinen 21.7.2016
TEKSTI Johanna

Allasbileet!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Johnnyn kesäloma alkaa olla pian päätöksessä, sillä mies menee maanantaina takaisin töihin. Isi on lomaillut pian kolme viikkoa ja loma on ollut todella kiva. Ilmat eivät ole olleet läheskään joka päivä hyviä, mutta ei se ole haitannut. Aika rennosti olemme olleet ja tuntuu ettei mitään olla saatu aikaiseksi, mutta mitäpä tuosta. Pari kesäreissua on tullut tehtyä muun muassa reissu Korkeasaareen ja Linnanmäelle. Puuhamaan jätimme väliin, sillä kuulin huhua, että siellä olisi pois käytöstä useampikin vehje. Liekkö nyt korjattu, mutta ainakin alkukesästä tilanne oli kehno. Niinpä vaihdoimme Puuhamaan Linnanmäkeen eikä ollenkaan huono, niin oli hurjapää tuo meidän esikoinen.

Järjestimme yhtenä päivänä kotipihalla allasbileet. Musiikki raikasi ja drikkejä kilisteltiin! Lapset kävivät aina hetkittäin tanssahtelemassa nurmella ja palasivat sitten taas äidin seuraksi uima-altaaseen. Täytyy kyllä myöntää, että myös me vanhemmat jorasimme ja fanitimme kesän hittibiisejä.

Uima-altaassa

Isi valmisti Amalialle ihanan drinksun ja tyttö oli onneissaan. Limun joukossa oli jääpaloja ja mansikoita ja Amalia hihkui kokkiksestaan. Milo sai pillimehun ja se oli pikkuisesta todella nannaa.

Uima-altaassa

Tämä oli yksi niistä hetkistä, joka piirtyy muistoihimme varmasti ikiajoiksi. Olimme kaikki niin onnellisia eikä tähän iloon paljoa vaadittu.

Uima-altaassa

Uima-altaassa

Kivaa torstaita kaikille

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Hihii voi kiitos lilja <3 <3
0
1 vastaus

Ihana idea! Pitäis itsekin toteuttaa sisarusten lasten kanssa tämä jos vaan sääkin vielä suosisi 🙂
0
1 vastaus

Toteuttakaa ihmeessä 🙂
0
1 vastaus

Voi ihanat <3 ootte te huikeita, aivan mahtava idea ja toteutus allasbileistä lapsillenne! Huomaa kuinka hauskaa teillä kaikilla oli 🙂

Ihanaa, että loma on muutenkin mennyt kivasti! Mullakin loppuu kohta lomailu ja maanantaina työt kutsuvat, ahdistaa jo arkeen paluu mutta aikansa kutakin. Kai siihen sitten taas tottuu, vaikka nyt tuntuukin, että loma saisi vaan jatkua ja jatkua:D
0
1 vastaus

Oli kyllä tosi kivaa 🙂 Kiitos ihanista sanoistasi <3 Äkkiä siihen sitten tottuu, mutta tuo fiilis on usein loman loppuessa!
0
1 vastaus

Mahtava idea, ootte ihana perhe ja keksitte aina kaikkea kivaa!
0
1 vastaus

Hihii voi kiitos lilja <3 <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: