Yleinen 12.3.2017
TEKSTI Johanna

Amalian vastaukset lukijoiden kysymyksiin

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Bansku pitkäaikainen ihana lukijani toivoi videopostausta, jossa haastattelisin Amaliaa. Kysymyksiä tuli paljon ja Amalihan lähti vastailemaan ilomielin! Kiitos vielä kivoista kysymyksistä, tässä videolla vastaukset!

Leppoisaa sunnuntai-illan jatkoa murut!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (10)

Moi Marjo ja kiitos ihan mielettömän ihanista sanoistasi <3 <3

1 vastaus

Hauska video!
Ihanat noi sun hiukset! 🙂

1 vastaus

Hihiii kiitos <3

1 vastaus

Ihanasti Amalia vastailee, ja voi miten suloinen ja kaunis hän on <3 Kiitokset teille molemmille postaustoiveeni toteuttamisesta! 🙂 <3

1 vastaus

Ole hyvä ihana bansku <3 <3 Ja kiitos taas niin kauniista sanoistasi <3 🙂

1 vastaus

?❤??❤

1 vastaus

🙂 <3

1 vastaus

Ihana video! Amalia on herttanen. Ja äidillä oli niin kauniit meikit ja trendikäs tukka, et käveli tosta varmasti jonnekin musiikkivideon kuvauksiin! ??

1 vastaus

Hahhhaa repesin, mutta kiitos vain 😉 <3

1 vastaus

Hei! Mun on kans ihan pakko kommentoida et tällä kertaa mäki katsoin tän videon kokonaan ja Amalia on kyllä ihana! 🙂 mutta se miks mä haluun kommentoida on se et sulla on kyllä niin hyvännäköset meikit tossa, et katoin et ootpas sä niin hyvännäkönen ja noi hiukset on niin kivasti :))

1 vastaus

Moi Marjo ja kiitos ihan mielettömän ihanista sanoistasi <3 <3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: