Yleinen 13.8.2017
TEKSTI Johanna

Anopin neuvoista vaarin

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tänä kesänä ollaan vietetty aikaa rannalla harmittavan vähän. Muutamasti siskon perheen kanssa ja vain yhden kerran koko perhe yhdessä. Tämäkään ei ollut mikään suunniteltu kokonainen rantapäivä, vaan päätimme vain spontaanisti lähteä uiskentelemaan eräs iltapäivä Johnnyn loman aikana.

rantapäivä

rantapäivä

rantapäivä

rantapäivä

Amalia rakastaa uimista eikä viileä vesi haittaa tätä tyttöä. Milo sen sijaan inhoaa kylmää vettä eikä ui kuin uimahallin lämpimissä vesissä, aivan kuten äitinsäkin.

rantapäivä

rantapäivä

rantapäivä

Milo vähän meinaa hannata…

rantapäivä

Johnny ja Amalia uivat ihan kunnolla ja leikkivät yhdessä vedessä. Ranta oli aivan tyhjillään ja Milo sai rauhassa heitellä pikku kiviä veteen, kun vedessä olo ei maittanut. Myös sorsia saimme ihastella ja Milo kutsui sorsia ankoiksi. Milo kutsuu myös lintuja ankoiksi ja aina mua jaksaa naurattaa, kun poika hihkuu linnun lentäessä kotipihalle: äitiii, ankka!

rantapäivä

rantapäivä

rantapäivä

rantapäiväAi ei oo ankka vai…

rantapäiväOn se musta…

Tuntuu, että tämä kesä on mennyt aivan liian nopeasti. Tänä kesänä ajattelin jaksavani panostaa pihanhoitoon enemmän, muun muassa nyppiä rikkaruohoja kukkapenkeistä, mutta katin kontit meillähän meinasi jo kesäkukatkin kuolla. Onneksi mainitsin anopille, etten ole jaksanut enää huolehtia kesäkukista ja hän tietysti mietti kukkaparkoja ja vaati minua antamaan kukille paljon paljon vettä ja lupasi, että kyllä ne siitä taas elpyvät. En oikein tahtonut uskoa, mutta tein työtä käskettyä. Annoin kukille reippaasti vettä ja nypin kaikki huonot pois ja kuinka ollakaan se auttoi. Tuli hyvä mieli tästä ja nyt saa vielä hetken aikaa nauttia kauniisti kukista.

rantapäivä

Eilen oli melkoinen ukonilma ja aivan kamala tuuli ja sade. Amalia katseli ukkosta isänsä kanssa, mutta Milo peekäsi ja halusi pitää ovin säpissä ja olla äidin kanssa sisällä. Milohan pelkää hirmuisesti myös ilotulitusraketteja, joten ei ihme, että myös ukkonen on pelottaa.

Tänään me nautimme leppoisesta sunnuntaista. Nukuimme kaikki todella pitkään ja pikkuisin meistä heräsi vasta yhdeksän jälkeen. Ollut aika ihanaa juoda aamukahvi rauhassa, eilen jopa niin rauhassa, että istuin sohvalla yli tunnin verran kaffekuppi kourassa ihan yksin ennen muun perheen heräämistä. Ja tämä jos joku on luksusta!

rantapäivä

Oikein ihanaa sunnuntaipäivää kaikille

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (12)

Mä voisin tästä aiheesta tehdä oman postauksen, hyvä aihe 🙂 Kiitos vinkistä 🙂
0
1 vastaus

Tulee ihan Vaahteramäen Eemeli mieleen teidän Milon kuvista! Suloinen!?
0
1 vastaus

Hihiii näinhän kaikki sanoo ja sitten vielä kun näkee Milon niin voi vain todeta, että tosiaan just Vaahteramäen Eemeli 😉
0
1 vastaus

Voi miten ihanat kuvat Amaliasta ja Milosta!♥
Tottatosiaan, kuten Jade tuolla mainitsi -Milossa on samaa näköä kuin Vaahteramäen Eemelissä. Samanlaiset vaatteet jos olisi päällä niin kaksoisolentona menisi!☺
Aurinkoisia loppukesän päiviä teidän perheelle!
0
1 vastaus

Kiitos paljon Tuula <3 Hehheh, niinpä! 🙂 Aurinkoa sinne myös <3 <3
0
1 vastaus

Voi, kuinka Milo olikin ihan Vaahteramäen Eemelin näköinen 😀
0
1 vastaus

Hahhhaaa 😉
0
1 vastaus

Amalian tuliluomethan ovat melkein kokonaan jo kadonneet! :O vahvimpina näkyy vielä nuo huulten ympärillä olevat rajat sekä kulmakarvan kohdalla… vautsi! Aika hurjaa, kun lähtökohta oli se tumman violetti.
0
1 vastaus

Nää kuvat vääristää tosi paljon, livenä tuliluomet ovat vielä aika tummat, mutta nyt syksyllä pitäisi alkaa uudet laserhoidot uudella koneella ja toivotaan, että ne tuottaisivat hyvää tulosta 🙂
0
1 vastaus

Onko nuo tuliluomet mitenkään herkkiä auringolle, siis ärsyyntyykö iho helposti auringonpaisteessa?
0
1 vastaus

En ole huomannut. Aurinkorasvaa käytetään. Joskus verisuonikirurgi sanoi, että saattaa palaa herkemmin kuin tavallinen iho, mutta ei ollut ihan varma.
0
1 vastaus

Kuvailet aika paljon ja teidän lapset on aina niin edukseen kuvissa. Olisi kiva lukea, miten saat lapset olemaan luontevasti kameran edessä, omat kun tuntuu pyyhkivän karkuun jo kameran nähdessään..
Muutenkin olisi kiva lukea siitä, miten teidän lähipiiri on suhtautunut sun blogiin? Ootteko miehen kanssa rajanneet, mistä asioista blogiin kirjoitetaan ja mistä ei, vai menetkö sen mukaan, mikä tuntuu sopivalta? Mistä keksit aiheet kirjottamiseen?
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: