Yleinen 7.8.2016
TEKSTI Johanna

Bloggaajien kekkerit

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Mannerheim sviitti

Meillä Kaksplussan bloggaajilla oli aivan mahtavat kekkerit viime lauantaina! Mahtavista juhlista saamme kiittää Frutti Di Mutsi blogin Sofiaa, joka järjesti ikimuistoiset puitteet juhlillemme Hotel Kämpissä sekä nannaa syötävää ja juotavaa. Kiitos myös ihanalle 47 palasta blogin Agulle, joka löysi meille paljon ihania yhteistyökumppaneita. Myös Munakoisoni ja minä blogin Jasminia on kiitettävä, kuten myös hänen miestään upeista valokuvista! Lisäksi kiitokset vielä Sosetta ja sotkua Elsalle, MiruMarun Mira-Marielle sekä Mari Valosaarelle, jotka hekin hankkivat kivoja yhteistyökumppaneita mukaan remmiin!

Juhlimme siis Hotelli Kämpin Mannerheim sviitissä ja uskon, että tämä oli tälläinen kerran elämässä koettu juttu, jonka muistamme varmasti lopun elämää jokainen. Puitteet oli todella hienot ja sviitti henki vanhaa aikaa. Sisätilojen lisäksi myös parveke oli kaunis hienoine kukkaistutuksineen.

Mannerheim sviitti

Juhlapaikkana Hotel Kämp!

Pihamaan viinitilat

Meitä juhlijoita oli parikymmentä ja saimme hyvät bileet aikaiseksi. Naurua ja hyvää mieltä riitti ja oli ihana tutustua uusiin ihmisiin. Nyt on tullut kurkittua vielä enemmän Kaksplussan blogeja, kun sai tutustua kirjoittajiin naamatusten.

Kaksplus bloggaajat

Kaksplus bloggaajat

Juomia ja syömisiä saimme Pihamaan viinitilalta ja Ekbergiltä. Ekbergin kolmioleivät oli todella hyviä ja makua niistä ei puuttunut.

Pihamaan viinitilat

Ekberg

Sviittibileiden jälkeen istuimme vielä hetken Espan puistossa ja lähdin sitten puolenyön bussilla kotio. Kyllä Helsingin yöelämä on niin erilaista kuin Lohjalla, mutta jotenkin huokaisin helpotuksesta, kun bussi ajoi läpi hiljaisen Lohjan.

Kaksplus bloggaajat

Hienot juhlakuvat on kuvannut valokuvaaja Toni Kauko.

Seuraavana päivänä tutkin tarkemmin tuotekassien sisältöä ja kaikkea ihanaahan sieltä löytyi! Noh ehkä nää Fitness jutut ei oo meikäläistä varten, mutta aika monet niistä on innostuneita.

FitnessFitnesstuotteet antoi FitnesstukkuSTORE, joka avaa uuden lippulaiva liikkeensä kaisaniemeen 13.8 ja kaikki ovat tervetulleita tuolloin avajaistunnelmiin!

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Kiitokset yhteistyökumppaneille ja tietty Teille kaikille huipuille blogikollegoille!!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Eikö vain 🙂 <3

1 vastaus

Oli kiva tavata taasen <3

1 vastaus

No niin oli, ens kerralla jutskataan kyllä enemmän 🙂 <3

1 vastaus

Oi, olipa ihanat puitteet bileille 🙂 Ja mitä ihanuuksia!

1 vastaus

Eikö vain 🙂 <3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: