Yleinen 26.10.2016
TEKSTI Johanna

Ensilumi ja lapset riemuissaan

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Eilen sitä satoi, ihan pikkuriikkisen vain, mutta silti ja tänään sitä oli jäänyt ihan nurmellekin. Arvaatte varmaan mitä tarkoitan. Ensilunta tietysti ja voi miten innoissaan siitä voi olla tälläinen 30 kymppinen äitylikin, joten arvaatte varmasti lasten reaktiot.

Amalia rakastaa lunta ja Milo tietysti fiilisteli siskon jalan jäljissä, kuten kaikessa muussakin. Ulos mentiin jo yhdeksän pintaan aamusta ja pari tuntia siinä ihmetellessä vierähti.

Ensilumi

Nyt tekee sisko jotain hauskan näköistä!

Nyt tekee sisko jotain hauskan näköistä!

Ensilumi

Ensilumi

Jee kivaa!!

Jee kivaa!!

EnsilumiMamma, ota mut syliin..

Lapset nappasivat pulkat varastosta, mutta vielä pitää malttaa niiden kanssa tovi. Kyllähän ne hieman nurmikolla luisti, mutta jos nyt maltetaan kuitenkin vielä hetki.

Amalialla on perjantaina tuliluomen laserhoito ja tämä viikko on mennyt kotosalla. Eilen Amalia kävi leikkimässä Iida serkun luona ja tulihan tuo Iida sitten vielä meillekin. Johnny on perinteisesti köhäinen, kuten aina ennen Amalian laserhoitoa, kun yritän pitää kaikin tavoin tytön terveenä nukutusta varten. Yleensä isi on ollut kuumeessa, mutta nyt on onneksi enää yskää jäljellä kuumeettoman lenssun jäljiltä. Mikä ihme siinä onkaan, että ukko saa itsensä aina kipeäksi, kun ei missään nimessä saisi. Ressaako se Amalian hoitoa vai mitä, vaikka tällä kertaa pöpö iski kyllä messuilta, joissa isi oli hetki sitten töissä kolme päivää.

Ensilumi

Viikonloppuna Amalia pääsee ystävänsä kaverisynttäreille ja nämä juhlat ovat tutusti naamiaiset. Amaliahan totesi heti pukeutuvansa yllätys yllätys prinsessaksi! Äiti on otettava mukaan, sillä ihan yksin ei millään tohdi ja onneksi juhlat ovat sellaiset, että sinne saa vanhemman halutessaan mukaan. Kivaa äiti-tytär laatuaikaa siis tiedossa ja vielä hyvien ystävien kera.

Milo on muuten alkanut yhtäkkiä pälättää, hiljainen kaveri on äänessä jo paljon. Sanat tulevat todella hienosti ja yksi ”lausekin” on jo kuultu: äkkiä tänne!, kun piti Hakkarais pastilli saada 😉 On se mainio pieni ihminen.

Ensilumi

Ensilumi

Tänään ajattelin vielä repäistä ja pyysin Johnnya värjäämään hiukseni. Kuvia niistä sitten myöhemmin. Aion houkutella miehen vielä kaveriksi tapettien repimiseen tai vaihtoehtoisesti skippaamme sen yhteistuumin ja keitämme mukilliset glögiä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Hihii jep näköjään tuolta on jätetty haravoihtematta tuolta rinteestä, muuten kyllä on pihaa haravoitu 🙂 Ja lapset myös pikku haravoilla <3
0
1 vastaus

Oliko teillä haravointi unohtunut ;)? Sekin on muuten lapsille superkivaa hommaa! Meillä ainakin haravoivat innoissaan omalla haravallaan.
0
1 vastaus

Hihii jep näköjään tuolta on jätetty haravoihtematta tuolta rinteestä, muuten kyllä on pihaa haravoitu 🙂 Ja lapset myös pikku haravoilla <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: