Yleinen 17.4.2016
TEKSTI Johanna

Esittelyssä kylpyhuone ja sauna

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tällä kertaa esittelen meidän kylpyhuoneen ja saunan. Myynti-ilmoituksessa talon kylpyhuone ei näyttänyt kovinkaan kivalta, mutta livenä se olikin todella soma. Itse en päätyisi ikinä tälläisiin kylpyhuoneen laattoihin, mutta ovathan ne tosi söpöt.

Kaksi suihkua on jotain ihan luksusta ja mikä onkaan ihanampaa kuin suihkutella miehen kanssa yhdessä illalla. Ennen toinen aina jäätyi odottaessaan omaa vuoroa shampoo päässä, nyt saadaan olla lämpimän veden alla yhtaikaa. Ei me toki aina suihkussa yhdessä käydä, ihan vain selventääkseni. Ehkä joillekin tämä on pieni juttu, mutta meille iso ja tosi luksus.

Kylpyhuone

Suihkuseinä olisi minusta kauniimpi ilman turkoosia tehostelaatoitusta, tykkäisin siis enemmän, että se olisi kokonaisuudessaan kirkas. Kylpyhuoneen lattialaatta on samaa laattaa kuin kodinhoitohuoneessa ja se on ihan ok.

Kylpyhuone

Kylpyhuone

Saunaan me rakastuimme jo kuvissa. Se on täysin erilainen kuin entiset saunamme, jotka ovat olleet aina sitä perusmallia. Nyt saunassa on kivasti tilaa ja löylyt ovat uskomattoman hyvät. Löylyt ovat ihanan kosteat ja ihan kuin puusaunassa.

Sauna

Sauna

Kiukaan suoja saunasta puuttuu ja se on tietysti tälläisessä pikkulapsiperheessä huono juttu. Me olemme kuitenkin saunassa hyvin varovaisia ja suoja on tarkoitus siihen laittaa.

Kiuas

Suloinen kiuaskivi

Sauna

Saunaan on muodostunut jokaiselle jo oma paikka. Pikkuinen Milo on tietysti vielä sylissä, mutta ei Miloa vielä oikein saunojaksi voi sanoa. Amalia tykkää kovasti saunoa ja saunamehu on aina kaikista tärkein!

Sauna

Sauna

Sauna

Sauna

Sauna

Mitäs piditte?
Kivaa sunnuntain jatkoa murut!

Ps. muistakaa osallistua Elivon ihanaan arvontaan!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (14)

Ok! 🙂
0
1 vastaus

Iki kiuas ei kuumene polttavan kuumaksi, suojaa ei välttämättä tarvitse! ?
0
1 vastaus

Ok! 🙂
0
1 vastaus

Aivan ihana sauna!
0
1 vastaus

Kiitos <3 <3
0
1 vastaus

Vaau, ihana sauna kerrassaan ja tosi söpö kylppäri! Itelle kelpais myös, mutta kuten sanoit, niin suihkuseinä ois kirkkaana kivempi.. muuten ois kyllä suoraan mun unelmien taloon sopiva 😀
0
1 vastaus

Hihii kiitos Annika <3 <3
0
1 vastaus

Meilläkin lapsiperheessä vastaavan lainen kiuas ilman suojaa. Kiukaan päällä kivet on polttavan kuumat, mutta ei sivuilta. Kokeilin itse kädellä, kun en uskonut. Toki lapsia silti varoitellaan kiukaasta, eikä yhtään osumaa ole tullut. Kaunis sauna, hyviä löylyhetkiä!
0
1 vastaus

Ehkä munkin täytyy koklata, no ei kyllä mä teitä uskon 🙂 Kiitos <3
0
1 vastaus

Toi sauna! <3 niiiin ihana, voi että! Suojakaide pitäisi kyllä olla, mutta muuten ihan täydellinen! Voin oikein kuvitella, kuinka mahtavat löylyt tuolla tulee 😀

Kylppärikin on kiva, hyvin tilaa ja kaksi suihkua on myös suuri plussa! Mieti, jos hommaisitte vielä hierovat suihkupäät, tulisi oikein spamainen elämys!! 😀
0
1 vastaus

Kiitos lillamy <3 <3 Kiitos vinkistä, mä oon aina tykänny ihan näistä perus, mutta voihan ehkä toinen olla erilainen 🙂
0
1 vastaus

Meillä myös sama kiuas ja löylyt on ihanat! Kuten edellä jo sanottu, kiukaan pinta ei ole polttava eikä suojaa ole meilläkään.
0
1 vastaus

Ok hyvä tietää! 🙂
0
1 vastaus

Moikka! Esittelin viimeisimmässä postauksessani muutaman suosikkiblogini, ja Amalian harvinainen sairaus tuli myös esitellyksi näiden joukossa 🙂 Ihanalta kyllä näyttää uusi kotinne! Mukavaa kevättä teidän perheelle!
– Neilikki
maailmameilleavoinna.blogspot.com
0
1 vastaus

Moikka <3 Mä kävin heti kurkistamassa ja ai että miten ihanasti olit kirjoittanut, kiitos ihana <3 Mua oikein nauratti ja on ihana huomata, ett teille lukijoille välittyy blogin kauttaa mun oikeaa luonnetta <3

Kiitos ja mukavaa kevättä Teille myös! <3 <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: