Yleinen 5.11.2016
TEKSTI Johanna

Esittelyssä lasten talvivaatteet ja 20% alekoodi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Talvi tuli taas yhtäkkiä tänäkin vuonna, kuten aina joka ikinen vuosi. Me tykätään lumesta koko perhe ja rakastetaan mäenlaskua sun muuta lumessa peuhaamista.

Amalialla on viime talven talvitakki- ja housut vielä sopivia, mutta koska nämä eivät ole kovinkaan kummoisia ja vesi pääsee aika helposti läpi, niin tarkoituksena oli hankkia tytölle vielä kunnollinen talvihaalari. Mattimyöhäisenä en ollut tätä vielä tehnyt ja sainkin sitten sopivasti huipun viestin ja pääsin asiassa helpolla ja heh halvalla, sillä sain valita molemmille lapsille Remu merkkiset Travallen haalarit.

Amalialle valinta oli helppo ja valitsin pinkin LoisteRemu haalarin, sillä tiesin tytön pitävän tästä kovasti. Halusin sitten kerrankin vähän samistella lasten vaatteissa ja valitsin Milolle saman haalarin mustana. Ja tämä todella toimii ja lapset ovat haalareittensa kanssa supersöpöjä ja tietty ihan muutenkin!

Remu

RemuAmalia rykii aina kaulaa paljaaksi..

Ja toiselta lentää hanskat!Ja toiselta lentää hanskat!

Haalareitten kyytipoikana molemmat lapset saivat myös talvihanskat sekä hatut. Milon hattuun en ehkä olisi päätynyt itse, mutta onhan se nyt ihan ylisöpö pojan päässä ja mikä tärkeintä lämmin. Viime talvena Amalialla oli nämä samaiset pinkit talvihanskat ja olimme oikein tyytyväisiä niihin.

Talvihanskat

Talvihanskat

Lämmin talvihattu!

Lämmin talvihattu!

Lasten talvivaatetus

Lämmin talvihattu!

Lasten talvivaatetus

Hyvät heijastimet on tärkeitä!

Hyvät heijastimet on tärkeitä!

Travalle on tamperelainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1969 asti ja silloin nykyisten omistajien vanhemmat perustivat yrityksen. Yritys on tunnettu laadukkaista Remu ja Superremutuotteista. Travallen tuotteet valmistetaan omassa tehtaassa Virossa ja tuotekehitys, suunnittelu, malliompelu, varastot ja hallinto ovat Tampereella. Alla olevissa kuvakollaaseissa on kuvia talven suosituimmista malleista sekä lupaamani alekoodi!

Remu

Remu

Remu

Alekoodilla 20% alennus Travallen verkkokauppaan! Alekoodi syötetään ostoskorin ”kampanjakoodit kenttään” ja se on voimassa 13.11 asti. Alekoodi on REMU16T.

Remu

Lasten talvivaatetus

Voi söpöys..

Voi söpöys..

Lumista viikonlopun jatkoa ihanat lukijat Travalle.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (12)

Hih ihan sopiva se on 🙂

1 vastaus

Hei, meilläkin on ollut noita kinttaita, eikö vaan sellainen huippulämmin pitkäkarva teddyvuori, pitää vettä eikä maksa kuin alun toista kymppiä? Taitaa olla meidän luottokintaat kuvassa 🙂

Joskus kymmenen vuotta sitten meillä oli yksi Remun haalarikin, eikä mitään valitettavaa siinä tainnut olla. Kummitytölle olen Remun haalareita useammankin ostanut synttärilahjaksi vuosien varrella, ja laadusta ovat tykänneet. Meidän lapsille tuntuu kelpaavan vaan tanskalaiset printtikuosihaalarit.

1 vastaus

Moi Hanna 🙂 Juu vois olla samat kintaat 🙂 Nää maksaa 15e! Kiva, että myös kummityttösi on Remun haalareista tykänny <3 Meillä oli Amalialla sellanen söpö kukka kuvioinen rimpsuhelma Remun talvipuku pienenä ja oltiin huippu tyytyväisiä <3

1 vastaus

Moikka!

Mikä haalarikoko Milolla on? 🙂
Mietin tässä minkä kokoiset puvut ostan muutaman kuukauden nuoremmille pojilleni..

1 vastaus

Moikka! Milon haalari on 98cm 🙂 On se reilu, mutta ei liiaksi kuitenkaan, menee kyllä sitten ens talvena varmasti myös 🙂

1 vastaus

Mikä on tarkka alekoodi? Verkkokauppa ei hyväksy 20% tai 20% alennus-nimellä koodia..

1 vastaus

Moi Noora <3 Alekoodi on REMU16T. Se oli siinä kuvassa, mutta nyt lisäsin sen vielä siihen ihan itse kirjoitettuna, koska myös mun ystävä kyseli koodin perään 🙂 Nyt ei jää kenellekään epäselväksi 🙂

1 vastaus

Minkä kokonen Amalian haalari on?

1 vastaus

116cm 🙂

1 vastaus

Mielestäni Amalian pipo ei näytä kovin lämpöiseltä

1 vastaus

Amalia pysyi lämpimänä ja talvipipo se ihan on 🙂

1 vastaus

Amalian pipo näyttää liian isolta mielestäni

1 vastaus

Hih ihan sopiva se on 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: