Yleinen 1.9.2016
TEKSTI Johanna

Esittelyssä takapihan terassi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Heipparallaa kaikille ja pahoittelut hiljaisuudesta. On ollut väsy eikä ole ollut oikeastaan mitään asiaakaan. Viimeisimmät kommentitkin ovat vastaamatta, mutta palaan niihin ihan pian. Nyt esittelen aurinkoisen iltapäivän kunniaksi meidän takapihan terassin, vihdoin!

Rautasänky

Pihakalusteet

Kauniin rautasängyn saimme äidiltäni ja ennen muuttoa olimme ajatelleet, että sänky olisi kiva leikkihuoneessa. Leikkihuoneeseen päätyi kuitenkin olohuoneen sohvan ”rahi”, jolle ei löytynyt muuta paikkaa, ja niin rautasänky päätyi terassille. Idea oli äitini, joka oli Unelmien Talo&Koti lehdestä bongannut tämän ihanan sisustusidean. Verkko tosin ei ollut lainkaan käytännöllinen kesällä, sillä ampiaiset ja muut ötököt tykkäsivät siitä kovasti ja niinpä otimme sen hetkeksi pois ja laitoimme uudestaan nyt syksyn saapuessa.

Pihakalusteet löysin Sotkasta puoleen hintaan ja ne ovat oikein somat. Kauniit kesäamppelitkin roikkuivat terassilla, mutta ovat maanneet jo tovin kompostissa. Ensi kesänä lupaan pitää kukista parempaa huolta, aina tosin sama laulu..!

Rautasänky

Rautasänky

Vaaleanpunaiset ruusut ovat omasta kukkapenkistä ja olivat vain kuvausrekvisiittana. Eihän meidän Milo hirmu niiden antaisi tuossa olla ja maljakkokin saisi ihan varmasti kyytiä, niinpä kuvauksen jälkeen ruusut päätyivät keittiönpöydälle.

Ruusut

Ruusut

Terassi

Mitäs tykkäsitte? Mukavahan tuossa olisi loikoilla, kun joskus olisi aikaa 😉

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kiitos kovasti Usva <3 🙂 Täytyykin kokeilla mattoa pitkittäin, vois olla tosi söpö 🙂 Tai miksei pöytäryhmän allekin 🙂
0
1 vastaus

Tykkään kovasti tyylistäsi. Niin on sievä ja raikas terassi:) Matto voisi sopia pitkittäin sohvan eteen tai ehkä pöytäryhmän alle?
0
1 vastaus

Kiitos kovasti Usva <3 🙂 Täytyykin kokeilla mattoa pitkittäin, vois olla tosi söpö 🙂 Tai miksei pöytäryhmän allekin 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: