Yleinen 15.8.2017
TEKSTI Johanna

Hankittiin pesutorni

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meidän vanha pesukone hajosi jokin aika sitten ja muutaman päivän päästä käytiin sitten ostamassa uusi kone. Pesukoneen lisäksi hankimme myös kuivausrummun ja näin muutaman kuukauden käytön jälkeen voin todeta, että hankinnat ovat olleet loistavia. Me emme ole omistaneet kuivausrumpua ikinä emmekä myöskään edestä täytettävää pesukonetta. Uusi pesukoneemme on aika paljon isompi kuin entinen ja pyykkiä koneeseen mahtuu ihan hirmuisesti, joka on tietysti hyvin positiivinen asia. Halusin ehdottomasti sellaisen pesukoneen, joka pesee nopeasti myös kuudenkympin ohjelman ja tämä tietysti rajasi monta konetta pois. Meillä oli vanhassa koneessa sama homma, että kuudenkympin ohjelma kesti vain hieman yli tunnin ja tämä on kyllä todella kiva. Usein käytän kyllä neljänkympin ohjelmaa, joka pesee myös reilussa tunnissa. Näissä molemmissa uusissa koneissa näkyy näytössä aika kuinka paljon pesu tai kuivausaikaa on jäljellä ja tämä on tosi kiva ja mulle tärkeä ominaisuus.

Olen esitellyt meidän kodinhoitohuoneen joskus aikaa sitten ja tästä postauksesta voi käydä kurkkaamassa meidän vanhan pikkuruisen pesukoneen. Aikamoinen muutos tapahtui pesutornin paikoilleen laiton jälkeen, sillä vanha kone oli paljon pienempi ja kapeampi! Muutos miellyttää siis silmää myös!

pesutorni

kodinhoitohuone

Kuivausrumpuun en ole laittanut ihan kaikkia vaatteita, mutta suurimman osan silti. Lakanoista ja pyyhkeistä tulee aivan mieletön määrä pölyä, kun ne kuivattaa rummussa ja esimerkiksi pyyhkeistä tulee ihanan pehmoisia.

Kuivausrumpu on nopeuttanut pyykkihuoltoa, kun ei enää tarvitse ripustella pyykkejä narulle, mutta yhtä ärsyttävää se kuivien pyykkien kaappeihin laitto edelleen tietysti on. Lapsista oli alkuun ihmeellistä nähdä pyykkien pyörivän koneessa ja molemmat hihkuivatkin innokkaina bongaillessaan omia ja toistensa vaatteita. Hei tuolla menee mun pikkarit ja sun kalsarit ja hirmuista naurunremakkaa päälle!

pesutorni

pesutorni

pesutorniTää on niin jännää!!

Aika rauhoittavaakin tuo tuijottelu tuntui olevan, harmi vaan, ettei uutuudenviehätys kestänyt kauaa 😉

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (7)

Varmasti totta tuo pölyn määrän väheneminen, niin paljon sitä pölyä rummun avulla lähtee!
0
1 vastaus

Meillä taitaa olla juuri tuo sama pyykkikone ja olen kyllä tosi tyytyväinen siihen. Itse hyödynnän myöskin superpikapesua ensiavuksi, kun lapsi on sotkenut vaatteensa.
Kiva, että olette olleet tyytyväisiä ostokseenne.
0
1 vastaus

Kiva, että tekin ootte olleet tyytyväisiä 🙂 Mä en ole vielä koklannut sitä superpikapesua 🙂
0
1 vastaus

Mikä tää kuivurin malli on? Ja mitä maksoi jos haluat kertoa? Meillä Siemensin pesukone ja oon haaveillu jo pitkään kuivausrummusta.
0
1 vastaus

Kuivausrumpu on ihan mahtava juttu! Mekin hankinme toisen lapsen syntymän aikoihin ja pois en vaihtaisi. Pölyn määrä koko asunnossa on myös vähentynyt.
0
1 vastaus

Varmasti totta tuo pölyn määrän väheneminen, niin paljon sitä pölyä rummun avulla lähtee!
0
1 vastaus

Ooo, mäkin haluan kuivausrummun! 😀 Meillä on vaan halpa pyykkikone, joka kuitenkin ajaa ihan hyvin asiansa kun meitä on vaan kaksi niin ei pyykkiä niin hirveästi synny. Joskus tulevaisuudessa haluan kyllä varmasti ”kunnollisen” ratkaisun, oon niin mukavuudenhaluinen 😀
0
1 vastaus

Meillä tulee pyykkiä paljon ja on tuo rumpu kyllä mainio! Joskus sitten ehkä teillekin, voin suositella 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: