Yleinen 18.8.2017
TEKSTI Johanna

Kovaa harjoittelua jalkapallon kanssa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Milo on ollut pikkuisesta asti kiinnostunut pallopeleistä ja jo yksivuotiaana hän osasi pitää sählymailaa oikein kädessä ja lämiä lujaa. Nyt harjoitellaan jo vähän kinkkisempiä juttuja ja jalkapallossa poika haluaa vedellä koko ajan ilmareita!

Me vanhemmat heitämme pomppupallon Milolle ja poika yrittää osua palloon. Välillä menee ohi ja välillä tulee melkoisia tykkejä! Tässä pientä videota Milon lempi puuhasta!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Jep vauhtia riittää 😉
0
1 vastaus

Vau mitä potkuja! Vauhtia riittää teidän kodissa 😀 <3
0
1 vastaus

Jep vauhtia riittää 😉
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: