Yleinen 17.1.2017
TEKSTI Johanna

Herkullinen kasvislisuke

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

kasvisruoka

kasvisruoka

Tällä kertaa pukkaa helppoa ruokaohjetta! Rakastan kasvisruokaa ja kasviksia ja eilen valmistin kanan ja perunoiden lisukkeeksi herkullisen kasvispaistoksen. Pidin kasviksia turhan kauan uunissa ja esimerkiksi kesäkurpitsa ehti mennä melko mössöksi, joten älkää te tehkö samaa virhettä jos ruokaa kokeilette. Ruuanlaitto kiertoilmauunilla on edelleen hieman hakusessa, kun silloinhan asteita ei laiteta niin paljoa ja ruoka tulee ainakin meidän kiertoilmauunilla paljon nopeammin valmiiksi. Noh sählätessä oppii!

Ohje:

kesäkurpitsa
munakoiso
kirsikkatomaatteja
eri värisiä paprikoita
punasipulia
valkosipulia (puristin joukkoon 4 kynttä)
öljyä
pippuria
suolaa

Pilko kasvikset ja lisää ne uunivuokaan. Päälle iso loraus öljyä sekä hieman suolaa ja vähän enempi pippuria. Lopuksi vielä puristetut valkosipulin kynnet joukkoon ja sekoitus. Uunissa ruoka saa olla noin 175-200 asteessa sen hetken, että kasvikset kypsyvät.

Joskus olen paloitellut perunoitakin joukkoon, mutta tällä kertaa keitin perunat (Milo kun ei riisistä välitä). Koko helahoidon päälle sopisi hyvin myös juustoraaste ja taidan kokeilla seuraavaksi laittaa sitä. Niin ja fetaa myös lopuksi joukkoon, kun ruuan saa uunista ulos. Eihän sitä nyt liian terveellistä saa olla 😉

Nautinnollisia ruokahetkiä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Moi Anskuliini <3 Milon allergiat on helpottanu paljon, mutta voin kyllä kirjoitella niistä mitä on jäljellä 🙂

1 vastaus

Moi! Kiinnostaisi kuulla Milon allergioista ja ruokavaliosta.

1 vastaus

Moi Anskuliini <3 Milon allergiat on helpottanu paljon, mutta voin kyllä kirjoitella niistä mitä on jäljellä 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: