Yleinen 12.6.2018
TEKSTI Johanna

Huh olipas kuuma Kreikan loma

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

No nyt on Kreikan lomalta palattu tai oikeastaan jo lauantai-iltana. Aurinkoinen loma saatiin viettää ja me ollaan pikku Milon kanssa ihan papuja. Lapset nauttivat uimisesta ja siitä, kun serkut oli matkassa mukana, niin ja tietty mummi oli kanssa kiva! Amalia oppi reissun aikana uimaan ja ihme ja kumma jopa Milo ui pikkuisen matkan.

kreikka

Milo löysi aivan samannäköisen ja luonteisen kaverin ja he olivat kuin paita ja peppu. Kamu tosin oli jo seitsemänvuotias, mutta ei se mitään haitannut. Pojat olivat molemmat aika vekkuleita ja villejä ja molemmilla aivan vitivalkeat hiukset.

kreikka

Jalat kala-altaassa!

Sydämentykytyksiä vilkkaan lapsen vuoksi

Milo on jo rohkea uimari ja uskaltaa hyppiä veteen ja sukellella, mutta arvatkaapa vaan kuinka kovin ehdin pelästyä, kun Milo hyppäsi yhtäkkiä altaan reunalta täydellisen voltin uima-altaaseen. En ole hetkeen niin nopea ollut liikkeissäni kuin tuolloin. Tässähän ei mitään sattunut ja poika oli jo ottamassa uusiksi, kunnes sanoin tiukasti ettei kolmevuotias voi hypätä noin.

kreikka

Iltaisin mä en jaksanut valvoa, mutta Johnny oli muutamana iltana siskoni perheen terassilla istumassa ja yhtenä iltana miehet lähtivät Kreikan yöelämään. Meidän hotellihuoneet eivät olleet tällä kertaa vierekkäin, joka oli vähän harmi, mutta toisaalta tuskin olisin sittenkään jaksanut valvoa sen paremmin.

kreikka

Urpot!!

Lämpötila oli varjossa noin 35 astetta, joten lämmin oli. Aurinko paistoi joka ikinen päivä pilvettömältä taivaalta ja uima-altaassa oli käytävä vähän väliä. Me ostettiin muutamia uimapatjoja ja yhden mä sain heti puhki siihen istuttuani 😉

kreikka

Vauvamasu sai mukavasti rusketusta, mutta ulkoneva napa otti hieman itseensä ja paloi. Ehkä seuraava mahdollinen reissu Kreikkaan tehdään hieman aikaisemmin, siinä heti toukokuussa, niin lämpö ei ole ihan näin korkea. Eihän se itselle liikaa ollut, mutta lasten vuoksi. Ja niin seuraavalla matkalla meillä onkin sitten jo vauva tai taapero mukana, nyt hän sai matkustaa massussa tämän reissun <3

kreikka

Lisää lomakuulumisia ja kuvia tulossa 🙂 Aurinkoista viikkoa kaikille <3

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Hihiii <3 🙂

1 vastaus

Apua kuinka ruskea olet! 😀 Rakastan hellettä ja kesää, mutta kieltämättä yli 30 astetta lämpöä jatkuvalla syötöllä olisi jo vähän liikaa. Milo on kyllä rohkea!

1 vastaus

Heh juu liiankin rohkea 🙂 Joo toi viikko riitti hyvin 😉

1 vastaus

Hei kandee mennä elo-syyskuussa kreikkaan, ei oo nii kuuma ku kesällä ja uintivedet on lämpösiä:)

1 vastaus

Okei, kiitti vinkistä 🙂

1 vastaus

Ihania kuvia <3 mä en ole menossa poikkeuksellisesti tänä kesänä mihinkään reissuun mutta arvaa vaan kasvoiko matkakuume ihan älyttömästi 😀

1 vastaus

Hihiii <3 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: