Yleinen 24.12.2016
TEKSTI Johanna

Hyvää Joulua!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Joulu

Jännitys alkaa olla jo valtava, kun joulupukkia odotellaan!

Oikein Hyvää Joulua kaikille Teille ihanille lukijoille!!!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

<3
0
1 vastaus

Hei, nyt kommentti ihan toisesta aiheesta: Kysytkö lapsiltasi luvan heistä otettujen kuvien julkaisemiseen? Oletko varma, että heistä on ok myöhemmin nähdä kuviaan netissä? Olen itse ihmetellyt, kuinka monessa blogissa vanhemmat niin huolettomasti julkaisevat kuvia lapsistaan. Ehkä tässä blogissa vaan asia korostuu, kun blogin nimikin korostaa tyttäresi sairautta. En kommentillani halua mitenkään loukata, vain saada sinut pohtimaan asiaa. Hyvää joulun aikaa koko perheelle!
0
1 vastaus

Hei, nyt kommentti ihan toisesta aiheesta: Kysytkö lapsiltasi luvan heistä otettujen kuvien julkaisemiseen? Oletko varma, että heistä on ok myöhemmin katsella kuviaan netissä? Olen ihmetellyt kuinka monissa blogeissa vanhemmat julkaisevat niin huolettomasti kuvia lapsistaan. Ehkä se korostuu blogissasi, kun jo blogin nimi kertoo tyttäresi sairaudesta. Tämän ei ollut tarkoitus loukata, vaan saada sinut pohtimaan asiaa. Hyvää joulun aikaa koko perheelle!
0
1 vastaus

Hyvää joulua sinnekkin!
0
1 vastaus

<3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: