Yleinen 5.4.2017
TEKSTI Johanna

Hyvänmielen hotelli

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olimme matkalla tosiaan Lanzarotella ja samassa paikassa kuin viime lomalla eli Playa Blancassa. Playa Blanca on oikein rauhallinen lomakohde ja ihan bueno juurikin lapsiperheille. Yöelämää ei taida juuri olla enkä näiden kahden loman aikana nähnyt ainuttakaan yökerhoa. Tottahan niitä varmasti jossain on ja halutessa etsimällä olisi löytänyt. Me emme kuitenkaan kaivanneet loman aikana ”tuulettumista” yökerhossa, vaan kaikille riitti ihan vain meidän ihanat illanistujaiset siskoni perheen terassilla lasten ja mummin käytyä yöunille. Eli siis suunnitelmissa olleet aikuisten tyttöjen tai miesten baari- ja pubi-illat unohtuivat tyystin!

Meidän hotelli oli aivan mahtava ja hotellin nimi oli Flamingo Beach Resort. Tämä oli oikea hyvänmielen hotelli ja olimme kaikki enemmän kuin tyytyväisiä. Ohjelmaa oli paljon ja me osallistuimme muun muassa muutamasti lasten diskoon, Eemi lähti kerran tanssitunnille ja miehet pelasivat useana päivänä vesipalloa ja jopa siskoni meni peliin mukaan viimeisenä lomapäivänä.

Vesipalloa!

Ostoksilla!

Papukaijan ihailua!

Aurinkotuoleilla löhöillessä oli ihana kuunnella musiikkia ja joka päivä taisimme saada nauttia myös live-esiintyjistä, jotka lauloivat huikean hienosti. Iltaohjelmaa oli joka ilta lasten diskon jälkeen, ja seurasimmekin ohjelmanumeroita muutamana iltana tovin verran, kunnes lapset oli saatava yöpuulle.

Meillä oli hotellihuoneet ihanasti vierekkäin ja Eemi nukkui mummin kanssa koko viikon. Me nukuimme tutusti samassa pedissä koko perhe ja tämä on aina ihanuutta lomalla. Toki kotonakin nukumme välillä näin, mutta usein siinä käy niin, että isi lähtee ahtautta karkuun sohvalle. Ulkomailla parisängyt ovat aina niin isoja, että siellä mahtuu oikein hyvin nukkumaan neljä samassa sängyssä. Minä sanon joka ilta lapsille halien ja suukkojen kera, että rakastan heitä ja matkan aikana Milo sai kyyneleet silmiini, kun yhtäkkiä yhtenä iltana nukkumaan mennessä pienet kädet takertuivat lujasti kaulaani ja pojan suusta kuului hentoinen ääni, kun hän sanoi: rakas.

Tähän onkin ihana päättää tämä postaus

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Moi Iri <3 Kiitos kauniista sanoistasi <3 Johnny tosiaan on juuri tälläinen lasten kanssa ja mä olen kehunut häntä paljon tästä <3 Läsnäolo on todella tärkeää ja Johnny osaa tämän niin aidosti ja ihanasti!
0
1 vastaus

Onko Milolla edelleen tutti käytössä?
0
1 vastaus

Joo on vielä!
0
1 vastaus

Hei!
Pakko nyt kommentoida, kun asia tuli mieleeni, vaikka ei tähän postaukseen liitykään. Näin joskus miehesi ja Amalian silmäklinikalla ja katsoin ihaillen kun miehesi oli oikeasti läsnä siellä odotushuoneessa ja keskusteli Amalian kanssa siellä olevista tauluista, eikä kaivanut puhelinta esiin niinkuin niin moni muu vanhempi! 🙂 Varmasti oletkin kiitollinen miehestäsi jo, mutta pakko vaan laittaa tämä kommentti kun tuli niin hyvä mieli lastesi puolesta, että heillä on sellainen isä joka on oikeasti läsnä. Nykyään näkee niin paljon vanhempia jotka vain ovat puhelimella ja lapset touhuavat yksinään. Itsekin haluaisin tietää miten oma mieheni käyttäytyy kun on kahdestaan lapsemme kanssa 😀
0
1 vastaus

Moi Iri <3 Kiitos kauniista sanoistasi <3 Johnny tosiaan on juuri tälläinen lasten kanssa ja mä olen kehunut häntä paljon tästä <3 Läsnäolo on todella tärkeää ja Johnny osaa tämän niin aidosti ja ihanasti!
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: