Yleinen 25.11.2016
TEKSTI Johanna

Ihan pian lähtö!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ei aikaakaan, kun tämä poppoo on Lanzaroten lämmössä! Me siis lähdemme huomenna ja fiilis on ihan katossa! Amalia oli tänään aamusta kiukkutuulella ja taitaa olla loman odotus tyttärestäkin raastavaa. Miloa hymyilytti kovin, kun kerroin, että huomenna lennetään lentokoneella viuuuuh! Saa nähdä kuinka lentomatka sujuu pikkuviikarin kanssa, viimeksihän kaikki sujui ihan loistavasti, vaikka kovin meitä vanhempia epäilyttikin.

Lennolle lähtee mukaan värityskirjoja, kirjoja ja tabletti. Nämä nyt ainakin. Tietysti myös uninunnut molemmille ja Milolle tutti, josta luopumista mietimme sitten reissun jälkeen. Mukavat vaatteet kaikille päälle ja rutkasti hyvää mieltä. Loma tulee todella tarpeeseen ja Johnny totesikin eilen, että tämä on hänen kesälomaviikkonsa, jonka mies säästi mahdollista reissua varten. Talvilomaviikko on siis vielä käyttämättä, jeee. Sen voisi ajatella sitten, kun kevätaurinko alkaa näyttäytyä. Ja joulunakin on vähän ylimääräistä vapaata, ihan mahtavaa!

Joulu on jo siintänyt mielessä moneen otteeseen ja koristeita on laiteltu esille. Mopomies eli siskon mies on tulossa lomamme aikana hieman laatoitushommiin ja keittiön välitila saa uudet laatat. Keittiöremontti alkaa sitten olemaan lähes valmis, hitsivie miten mahtavaa! Milon päiväunien aikana maalailin keittiötä hiukan ja uuden kerroksen vedin vielä Johnnyn tultua kotiin. On tässä hommia paineltu, kun emännälle on tärkeää saada koti mieleiseksi hyvissä ajoin ennen joulua. Tosin Milon huone jäi nyt tällä erää remppaamatta, sillä jostain oli joustettava, kun ei tämä arki oikein anna kaikelle aikaa eikä jaksamista. Joulusiivoustakin olen höösännyt ja kaappeja pyyhkinyt ja siistinyt. Jotenkin ihan mielettömän hyvä fiilis, kun on saanut tätä kotia kuntoon, vaikka koko ajanhan täällä on ollut hyvä asua, mutta nyt koti tuntuu vielä rakkaammalta, kun se on meidän näköinenkin.

Kuvasin lasten kanssa Teille videon tältä aamulta, mutta se on vähän kehno. Kuvasin kameralla enkä siis videokameralla, jolla yleensä kuvaan ja kamera tarkensi kuvaa välillä vääriin kohtaan ei siis lasten kasvoihin vaan esimerkiksi oveen. Noh taidan sen kuitenkin julkaista, niin pääsette hieman näkemään taas lapsukaisia.

amalia

Tältä erää sanomme heipat ja kivaa ensimmäistä adventtia kaikille. Me vietämme sitä ulkomailla ja palaamme sitten minun syntymäpäivänäni kotiin! Pus pus kaikille

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

?

1 vastaus

Ihanaa lomaa koko perheelle! Mahtavaa saada aurinkoannos näin pimeän keskelle.

1 vastaus

Kiitos, oli ihan huippu loma!!! <3

1 vastaus

12

1 vastaus

?

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: