Yleinen 16.11.2016
TEKSTI Johanna

Ihana isi meillä!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Täällä on vietetty todella kiva isänpäivä viime sunnuntaina, lukuunottamatta aamun episodia, kun Milo viskaisi lasisen kipon kodinhoitohuoneen lattialle. Tästähän äiti ärähti ja Amalia oli sanonut vieressään nukkuvalle isille: isi nyt olisi syytä herätä! Isi tuli sitten hätiin ja sain hoidella imuroinnin rauhassa, jonka jälkeen isi pääsi kömpimään takaisin petiin, jonne hetken päästä malttamattomat muruset ryntäsivät antamaan isänpäivälahjoja.

Isille lahjoja!

Isille lahjoja!

Hyvää isänpäivää rakas isi!

Hyvää isänpäivää rakas isi!

Isänpäivä

Ohhoh, kun hieno!

Ohhoh, kun hieno!

Riiviökin hyökkäsi onnittelemaan!

Riiviökin hyökkäsi onnittelemaan!

Isänpäivä

Aamupalan isi sai syödä yhdessä meidän kanssa, vaikka alkuun oli tarkoitus viedä aamupala sänkyyn, kuten aikaisempinakin isänpäivinä. Tämä yhteinen aamupalahetki oli kuitenkin kiva, vaikka pientä hössötystä se pienimmän osalta oli.

Isi sai herkkuaamupalan!

Isi sai herkkuaamupalan!

Meijän iskä!

Meijän iskä!

Aamupalan jälkeen lapset pääsivät kylpyyn, jossa vierähti mukava tovi. Molemmat lapsukaiset rakastavat vettä ja haluaisivat kylpyyn aina suihkussa käydessä ja aika usein pääsevätkin. Jos Johnny sattuu työaamuna käydä suihkussa, niin hän saa varmasti seuraa.

Isänpäivään kuului myös kivaa yhteistä ulkoilua ja isi rakensi lapsille omalle pihalle pulkkamäen. Lapset laskivat innokkaina mäestä, vaikka hieman riitaa tulikin pulkista, joita on kyllä kaksi, mutta kun ovat eri värisiä. Liukurin kanssa oli vuoroteltava ja Milohan ei tähän suostunut, vaan nostaessani poikaa liukurin päältä pitivät pienet kädet niin tiukasti liukurista kiinni, että poika ja liukuri nousivat molemmat ilmaan. Me saimme tästä aimo naurut!

Isänpäivä

Isi vähän avittaa

Isi vähän avittaa

Isänpäivä

Isänpäivä

Milon päiväunien jälkeen suuntasimme auton nokan kohti mummia ja fafaa. Fafa sai myös lahjan, johon oli todella tyytyväinen. Mummi oli valmistanut oikein hyvää päivällistä ja fafa jaksoi jälleen hämmästellä miniänsä annoskokoja. Kuten olen aikaisemminkin todennut, olen kova syömään ja syön helposti enemmän kuin moni muu. Me olemme olleet Johnnyn kanssa yhdessä 13 vuotta ja appivanhemmat ovat minulle todella läheisiä ja voimme heittää ronskia huumoria heidän kanssa.

Yhdessä mennään!

Yhdessä mennään!

Isänpäivä

Isänpäivä

Illasta veimme Amalian kanssa isäni haudalle kynttilän ja toivotimme hyvää isänpäivää. Amalia turisi siinä hieman kauniita sanoja isälleni ja mummolleni ja ai että miten ihana tuo tyttäreni onkaan. Lopulta hän tokaisi: eiköhän jo mennä! ja äitiä melkein nauratti.

Isänpäivä

Kotona ilta venyi pitkäksi, kuten aika monina iltoina, sillä lapset haluavat aina näyttää meille vanhemmille hienoja temppuja. Näitä hetkiä ei raaski millään jättää tai kovasti hoputtaa lapsia, vaan olemme nauttineet näistä ja se jokaisen perheenjäsenen suulla oleva innostunut hymy kertoo sen, että hetket ovat arvokkaita ja säilyvät varmasti muistoissamme
Miten Teidän perheissä vietettiin isänpäivää?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Joo siis noin me se just sanotaan, tsoni 🙂 Jep kiva päivä oli <3
0
1 vastaus

Moi! Saako kysyä, milloin ja miten isäsi on kuollut? Onko Johnnyn perhe ihan suomalainen, vai mistä ”erikoinen” nimi? Kuinka se lausutaan? Oletko ajatellut, jos veisit Milon hoitoon pariksi päiväksi viikossa muutaman tunnin kerrallaan? Saisit hetken lepoa ja Milo erilaisia aktiviteetteja.
0
1 vastaus

Moi Sari ja anteeksi, että vastaaminen kesti. Isälläni oli synnynnäinen sydänvika ja sydän ei sitten enää jaksanut. Iskä kuoli vain 39-vuotiaana ja aikaa siitä on nyt 14 vuotta 🙁
Johnnyn perhe on suomenruotsalainen. Me lausutaan ihan vain Johnny, mutta hänen vanhemmat kutsuvat Jonny. Anoppi hoitaa lapsia sitten eläkkeelle jäätyään kerran viikossa arkena, joten homma helpottuu paljon ja uskon tämän riittävän oikein kivasti! 🙂
0
1 vastaus

Olenko keksinyt nyt omiani, kun olin ihan varma että olet jollain videolla lausunut Johnnyn ´tsoni´?
Kivankuuloinen isänpäivä 🙂
0
1 vastaus

Joo siis noin me se just sanotaan, tsoni 🙂 Jep kiva päivä oli <3
0
1 vastaus

Miten teillä toimitaan jos lapsi tekee jtn kiellettyä tai ei tottele?Seuraako teoista jtn?
0
1 vastaus

Kielletään ja kerrotaan mitä teki väärin. Jos esim. Milo läpsii Amaliaa, niin otan Milon kädestä kiinni ja näytän kädestä pitäen, että toista silitetään ei läiskitä tai revitä. Anteeksi on pyydettävä. Välillä leluja on ollut jäähyllä.
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: