Yleinen 13.12.2016
TEKSTI Johanna

Isä ja poika samiksina

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Samikset

Ostin Milolle Lanzaroten Zara liikkeestä aika coolin farkkukauluspaidan. Isi näki paidan samaisena iltana, kun puin sen Milon päälle ja totesi leikkisästi muka läpällä, että pitäisikö hänenkin pukea päälle saman näköinen kauluspaita. Totesin tähän, että tietysti puet ja Johnny hörähti heti, ja sanoi ettei varmasti pue! Lähti kuitenkin poikansa kanssa samiksina, enkä edes painostanut yhtään. Oli niin ylpeää iskää ja hyvältähän he näyttävät!

Samikset

Samikset

Samikset

Eikö meillä olekin komeat miehet

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Hihiiii eikö vain 🙂
0
1 vastaus

No on!
0
1 vastaus

Hihiiii eikö vain 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: