Yleinen 2.9.2016
TEKSTI Johanna

Isi on ollut paljon poissa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Se olisi viikonloppu jälleen edessä, jes! Viikko hurahti taas vauhdilla niin kuin yleensä aina. Johnny on ollut töissä tämän viikon Kouvolassa asti, jonne ajaa meiltä noin 2,5 tuntia. Yhdeksi yöksi mies jäi Kouvolaan, kun työpäivä venyi pitkäksi, muutoin on ajellut tätä pitkää väliä. Me olemme olleet paljon ilman isiä tällä viikolla, mutta kivasti meillä on silti mennyt. Isin poissa ollessa molemmat lapset saivat nukkua äidin kainalossa ja äitikin kömpi pienten viereen jo yhdeksältä yöunille.

Ilmat ovat olleet lämpimiä eikä oikein tiedä miten pukeutua, kun ehti jo tottua taas viileämpään. Auringon saapuessa Amalia on ollut heti laittamassa uima-allasta pihalle, mutta jätetään uimiset kuitenkin suosiolla seuraavaan kesään. Viime viikonloppuna kävimme uimahallissa pitkästä aikaa ja lapset nauttivat todella paljon.

Prinsessa Sofia linna, jonka Amalia halusi teille lukijoille esitellä!

Prinsessa Sofia linna, jonka Amalia halusi teille lukijoille esitellä!

Hienosti kaikki laitettu!

Hienosti kaikki laitettu!

Amalia on viihtynyt kerhossa hyvin ja opettajakin sanoi, että on ollut ihana nähdä kuinka Amalia on innostunut kerhosta alun ”entykkääkerhosta” väistyttyä. Amalialla puskee jo kovasti toista rautahammasta, vaikka maitohammas ei ole vielä ehtinyt edes irrota.

Frozen Elsa

Frozen Elsa

Milo on hurjastellut paljon mopollaan ja eilen poika leikki oikein ihanasti naapurin pojan kanssa. Aiemmin Milo ei ole niinkään toisista piitannut, mutta nyt pojilla oli kunnon leikkiä. Vierailimme tällä viikolla myös avoimessa päiväkodissa ja Milo oli siellä todella kiinnostunut pikkuisista vauvoista. Pieni muru kävi vauvoja silittämässä oikein kauniisti ja lempeästi.

Milo ja Iida

Milo ja Iida

Milo on oppinut lisää sanoja ja uusin taitaa olla tonttu. Milo on edelleen aika hiljainen kaveri, mutta hyvin touhukas. Nukkuu kivasti yöt ja myös päiväunet. Milo rakastaa halimista ja halii oikeastaan kaikkia, jos pyytää. Viime aikoina Milo on ollut paljon Nuuskun kimpussa, välillä silittää nätisti, mutta käyttäytyy myös tuhmasti, joten vahdissa on oltava. Legoista Milo on hieman kiinnostunut ja rakastaa Ti-Ti Nallea. Milo ei katsele lainkaan telkkaria, mutta Ti-Ti Nalle lauluista hän tykkää ja hetkeksi saattaa jopa pysähtyä niitä kuuntelemaan ja katselemaan.

Milo

Nuusku nupunen

Nuusku nupunen

Tänään meinasimme käydä Tivolissa ja viikonlopun aikana markkinoilla. Amalian huoneessa olisi kiva aloittaa remppa, mutta saas nähdä jaksetaanko, kun Johnnylla on ollut rankka viikko.

Aamusta saimme Iidan meille leikkimään ja eiköhän tuo muru meillä iltaan asti tapansa mukaan ole!

Aamusta saimme Iidan meille leikkimään ja eiköhän tuo muru meillä iltaan asti tapansa mukaan ole!

Leppoisaa viikonloppua kaikille!!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: