Yleinen 19.11.2016
TEKSTI Johanna

Kaikkea voi juhlia!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Johnny lähti torstaina työmatkalle ja palaa kotiin tänään. Amalia ehdotti heti, että järjestäisimme isin kotiinpaluun kunniaksi juhlat ja näinhän me teimme. Isin lempi kakkua tarjolle kera vaniljajätskin, kinuskikastikkeen sekä nomparellien. Juhlia Amalia ei tietysti järjestänyt yksin, vaan serkkunsa Iidan sekä naapurintytön kanssa. Tytöt ovat pukeutuneet juhlallisesti ja koristelivat kotia kauniisti. Iida ja naapurintyttö juoksevat Johnnyn kaulaan aina yhtä innokkaina, kun Amalia ja Milo, joten tottahan tytöt ovat tässäkin mukana!

Isille kortteja kyhäämässä!

Isille kortteja kyhäämässä!

Milokin innoissaan mukana!

Milokin innoissaan mukana!

Milon taideteos!

Milon taideteos!

Iidakin tuli kummisetänsä juhlia järjestämään!

Iidakin tuli kummisetänsä juhlia järjestämään!

Koristeluja!

Koristeluja!

Koristelut

Koristelut

Meillä on sujunut päivät ja yöt ilman isiä oikein hyvin. Olemme tietysti nukkuneet kaikki viekukkain meidän vanhempien sängyssä ja tämä on aina ihanaa. Ulkoiltu on paljon, vaikka ilmat ovatkin synkistyneet lumien sulettua. Ei se kuitenkaan lasten menoa haittaa lainkaan.

Viikon päästä olemme Lanzarotella, jossa lomailemme perheen kesken viikon verran. Loma tulee tarpeeseen ja on ihanaa viettää aikaa koko perheen kanssa kaikessa rauhassa kokonainen viikko!

Juhlamekot päällä!

Kivaa viikonloppua muruset

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Oih kiitos Jane <3 <3

1 vastaus

Voi että, Lanzarote on niin ihana paikka viettää lomaa!! 🙂 nauttikaa auringosta ja kauniin karuista maisemista 🙂

1 vastaus

Kiva kuulla! <3 Me ei olla ennen oltu ja kiitos me nautimme <3

1 vastaus

Voi ihanat, Johnnylla oli varmasti ihana kotiinpaluu, noin hienot koristelutkin vielä 😉 Ihanaa lomaa teille, olette sen ansainneet <3

1 vastaus

Lapset oli niin tohkeissaan ja odotus oli raastavaa heistä 🙂 Isi oli tosi tyytyväinen <3 Ja kiitos, tuntuu niin hyvältä päästä lomalle!

1 vastaus

Täytyy sanoa, että ihailen tapaasi olla äitinä! Lapset niin nauttivat kun pääsevät toteuttamaan itseään:)

1 vastaus

Oih kiitos Jane <3 <3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: