Yleinen 11.1.2016
TEKSTI Johanna

Kaks ihanaa kotipäivää!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Aloitan postauksen huhuilemalla Nettaa, joka on voittanut Philips Avent uGrow -videoitkuhälyttimen kommentilla: Oi mukana ollaan ? Laittaisitko Netta pikaisesti sähköpostiosoitetta tulemaan, niin olen sinuun yhteydessä ja saadaan itkuhälytin postiin!!

Pakkaset paukkuu ja loppiaisen jälkeen meillä oli kaksi kotipäivää, kun isi nappasi torstaiaamuna meidän auton, kun ei saanut omaansa käyntiin. On ollut ihana keskittyä rauhassa lapsiin ja touhuta heidän kanssa ihan kotosalla. Pakkasta oli niin hirmuisesti, että Milo nukkui muutamat päiväunet sisällä ja meillä oli Amalian kanssa sitten alakerrassa hiljaista yhteistä touhua.

Milo hassu kapusi lelukoriin!

Milo hassu kapusi lelukoriin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kivaa on!

Kivaa on!

Amalia sai joulupukilta lahjaksi kaksi peliä, maatila-loton ja Afrikan tähden ja pelit on kyllä todella kivoja. Milo nukkui sisällä yllättävän hyvin ja ehdimme pelien lisäksi katsella vähän videoita ja vain olla möllöttää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nuusku suloisuus

Nuusku suloisuus

Aika myöhään hilluimme yöpaidoissa koko konkkaronkka ja se oli kivaa! Otimme myös toisena päivistä aamukylvyt ja kylpeminen on lasten lempparijuttu. Amalia ja Milo rakastavat vettä ja nyt täytyy kyllä joku viikonloppu lähteä koko perhe uimahalliin. Amalia on ollut muutamia kertoja siskoni perheen mukana uimassa, mutta Milo on ollut uimahallissa viimeksi noin puolivuotiaana, kun vielä harrastimme vauvauintia. Vauvauintihan jäi, kun Milo sairasti niin paljon koko ajan.

Helpommin sitä ruokaa lärviin saa, kun työntää koko naaman lautaseen ainakin meidän Milon mielestä ;)

Helpommin sitä ruokaa lärviin saa, kun työntää koko naaman lautaseen ainakin meidän Milon mielestä 😉

Amalia näki tämän kuvan ja totesi pikkuvanhasti naurahtaen: Voi Miloa!

Amalia näki tämän kuvan ja totesi pikkuvanhasti naurahtaen: Voi Miloa!

Tälläistä kivaa kotipäivien touhua täällä!

Nyt viikonloppuna meillä alkoi unikoulu ja siitä lisää seuraavaksi!
Kivaa pakkaspäivää!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

Kiitos linkistä, olenkin näitä ihania nukkeja jo nähnyt 🙂
0
1 vastaus

Hei, kerrothan sitten miten unikoulun kävi ja miten piditte? Meillä nimitäin ajankohtaista myös pian niin olisi ihana kuulla vinkkejä!
0
1 vastaus

Kerron juu 🙂
0
1 vastaus

Voi miten suloinen Milo!! Ja kivan kuuloiset kotipäivät teillä ollut. Tsemppiä unikouluun 🙂
0
1 vastaus

Voi kiitos <3
0
1 vastaus

Meillä myös unikoulu menossa, nyt neljäs yö ja kyllä tämä aika totuttelua on ollut kaikille, äidille ehkä kuitenkin hurjinta! Kerro kuinka teillä meni ja tsemppiä, ei niitä huonoja öitä vaan jaksa loputtomiin. On sen vaivan arvoista kyllä.

Ps. Olen blogia jo pitkään lukenut enkä ole koskaan kommentoinut, mutta ihana blogi?
0
1 vastaus

Kerron juu! Valtavasti tsemppiä teille myös 🙂
Ja kiitos paljon ja ihana kun viimein kommentoit <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: