Yleinen 24.7.2017
TEKSTI Johanna

Kesäloman kuulumiset

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Lomaa on takana kaksi viikkoa ja vielä tämä viikko onneksi edessä. Sitten Johnny palaa sorvin ääreen, mutta me jatkamme lasten kanssa tutusti kotona. Amalian kerho starttaa muistaakseni vasta joskus elokuun puolivälissä, mutta kertaviikkoista mummilahoitoa jatkamme ensi viikosta alkaen. Nyt lapset ovat saaneet lomailla mummila hoidostakin ja olemme sitten käyneet mummin ja fafan luona kyläilemässä yhdessä koko perhe mikä on ollut oikein kivaa!

Hennolan kotieläinpiha

Hennolan kotieläinpiha

Ensimmäinen lomaviikko meni kehnosti, sillä ilmat olivat aika huonoja, kiukuttelimme paljon jokainen, Amalia tuli kipeäksi ja lopulta korvat ja silmätkin tulehtuivat ja sitten vielä se surullisin eli Nuuskun kuolema.

Toisella lomaviikolla alkoi erilainen meininki ja on se toisaalta niin jännä juttu kuinka meidän perhe hitsautuu aina entistä tiiviimmin yhteen suurissa vastoinkäymisissä ja tällä tarkoitan nyt tätä Nuuskun kuolemaa. Ei enää turhaa tiuskimista tai kiukuttelua tai no lapset tietysti kiukkuavat entiseen tapaansa, heh, mutta äiti vähän vähemmän. Me vanhemmat tuemme toisiamme surun keskellä, kosketamme toisiamme enemmän ja puhumme eikä sitä edes halua antaa turhille ärsytyksen tunteille valtaa.

Hennolan kotieläinpiha

Kanat orrella ja yks mököttää..

Johnnylla oli yksi työhomma tässä lomalla ja olin lasten kanssa sitten perjantain ja lauantain yksin. Tämä oli kyllä jo ihan kivaa, sillä olemme olleet kaikki koko ajan yhdessä, joten pieni lepo Johnnysta tuli tarpeeseen ja uskon miehen ajattelevan samoin. Sitten oli taas yhden yön erossa olon jälkeen kiva saada toinen kotiin. Perjantaina sain Eemin ja Iidankin päivähoitoon ja myös ystäväni Hämeenlinnasta tuli lastensa kanssa meille kylään. Päivä sujui mukavasti ja hurahti hirmu vauhtia. Johnnyn äitikin piipahti meillä ja istutti kolme aivan ihanaa vaaleanpunaista kukkaa kukkapenkkiimme muutaman kuolleen ruusun tilalle. Milo oli kovasti meidän apuna puutarhatöissä Amalian leikkiessä naapurissa.

Hennolan kotieläinpiha

Hennolan kotieläinpiha

Muutaman kesälomareissun olemme ennättäneet tehdä ja ensimmäinen oli vierailu Hennolan kotieläinpihalla. Postauksen kaikki kuvat ovat tältä reissulta ja kuten huomaatte myös siskoni lapsineen oli mukana. Jossain vaiheessa huomasimme yhden pienen karitsan päässeen karkuun aitauksesta ja ai että kun nauratti, kun Johnny meni vaan muina miehinä karitsan luokse ja nosti tämän takaisin aitaukseen emonsa luo. Aika suloinen näky tämä.

Hennolan kotieläinpiha

Viime viikolla kävimme Linnanmäellä oman perheen kesken ja siellä vierähti ihan koko päivä. Illalla autolle päästyämme teimme Milolle pesulapuilla iltapesut ja puimme yökkärin päälle. Poika nukahtikin sitten autoon ja kotona kannoimme hänet suoraan sänkyyn jatkamaan unia. Hammaspyykki jäi tältä illalta tekemättä nukkumatin tullessa hieman ennen kotia.

Hennolan kotieläinpiha

Amalia oli tänäkin vuonna oikea hurjapää laitteiden suhteen ja tällä kertaa minä kuljin laitteesta laitteeseen tytön mukana. Mua aina naurattaa, kun Amalia nostaa laitteissa kätensä ilmaan eikä halua, että mä pidän hänestä yhtään kiinni. Tulee jotenkin oma nuoruus mieleen tästä, ja hurjaa, että Amalia on kuitenkin vasta viisi! Pituus ei valitettavasti riittänyt lähellekään 120cm laitteisiin eikä Milo pienellä edes 100cm laitteisiin. Milo totesikin haluavansa mennä rumpukaruselliin yksin, mutta onneksi tungin mukaan, sillä poika yritti nousta koko ajan seisomaan ja hoki laitteen olevan tylsä. Milo ei ihan hirmuisen monessa laitteessa käynyt, mutta viihtyi super hyvin isänsä kanssa pelihallissa, niin ja pienessä angry birds leikkipuistossa myös. Miloa oli pidettävä silmällä todella tarkasti, sillä hän meni minne sattui eikä pahemmin odotellut muuta perhettä.

Hennolan kotieläinpiha

Hennolan kotieläinpiha

Lomalla ollaan oltu myös kahdesti viettämässä päivää siskoni perheen mökillä. Milo tykkäsi kalastaa ja istui isänsä ja Eemin kanssa paikallaan laiturin nokassa ongella pelastusliivit päällä tunnin verran. Tämä oli oikeasti aika uskomatonta!

Hennolan kotieläinpiha

Pikkusisko!

Hennolan kotieläinpiha

Hennolan kotieläinpiha

Melko vauhdikasta menoa kuitenkin yleensä!

Alkuloman jälkeen meillä on ollut kyllä tosi kiva ja rentouttava loma. Just sellanen aikatauluton, välillä jopa tylsä, ihanan suunnitelmaton yhdessä eletty loma

Vielä on tiedossa reissu Korkeasaareen sekä yhdet tupaantuliaiset, joihin näillä näkymin mennään yhdessä Johnnyn kanssa!
Ihania kesäpäiviä murut ja hei miten Teidän kesä on sujunut?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

Hahhhaaa 😉 Ois kyllä kiva nähdä taas 🙂
0
1 vastaus

Katoin ensin facessa, missä näky kuva sun siskosta, että teille on tullu joku japanilainen vieras :’D siskollas on niin tummat piirteet ja japskuilla aina ”Peace” merkki kuvissa 😀
0
1 vastaus

Hahhhhaaaa 😉 Miiaa luullaan toisinaan ulkomaalaiseksi 🙂
0
1 vastaus

Voi miten kivoja juttuja olette ehtineet lomalla tekemään ja ihanaa, että olette pystyneet nauttimaan lomasta surusta huolimatta <3 Ei yhtään yllättänyt, että Amalia on noin rohkea laitteissa ja että Milo koki karusellin tylsäksi :'D huikeat lapset teillä! <3 mä olen nyt Italian auringon alla nauttimassa kuumuudesta ja rentoutumisesta, poissa arjen kiireestä ja stressistä. Tuli aika yllättävä mutta sitäkin tarpeellisempi reissu, ehkä nyt jaksaa taas puurtaa hymy huulilla loman päätyttyä 😀
0
1 vastaus

Vautsi, ihanaa reissua sulle, nautiskele!!! <3 <3 Ja kiitos jälleen ihanista sanoistasi <3 <3
0
1 vastaus

Ihania perheen yhteisiä lomahetkiä olette saaneet viettää <3
Näin teidät lauantaina juhlimassakin 😉
0
1 vastaus

Hihiii, aika pikavisiitiksi jäi baarireissu, ei ihan lähtenyt tällä kertaa 😉 Ihania hetkiä on ollut <3
0
1 vastaus

No mä jo mietinkin, että en ehtinyt nähdä sua kuin kerran tai kaksi ja mä kuitenkin viihdyin vähän liiankin hyvin (loppuun asti) niin olisin ihan varmasti jo loppuillasta keksinyt fiksua sanottavaa 😉 🙂 Oot ihan huippu! Toivottavasti törmäämme taas vaikka jollain hammaslääkärireissulla 😉
0
1 vastaus

Hahhhaaa 😉 Ois kyllä kiva nähdä taas 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: