Yleinen 27.4.2017
TEKSTI Johanna

Kevät tule jo

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kevät sisustus on saapunut kotiimme jo tovi sitten. Hempeän vaalenpunaiset sävyt, valkoinen, beige ja jossain määrin myös harmaa ovat tämän hetken suosikkivärini sisustuksessa. Kunnon kevättä ja kesää odotamme jo ihan malttamattomina.

kevät

kevät

Johnny on meillä se, joka päivittää liitutaulua!

Melkoisesti nämä ilmat vaihtelee, sillä useampana päivänä on tullut jälleen lunta ja sää ollut hyvinkin synkkä, kun taas maanantaina aurinko paisteli ja oli oikein lämmin.

Alkuviikosta lapset olivat mummin ja fafan luona hoidossa ja yllätin heidät päivällä HopLop-reissulla. Lapset olivat aivan tohkeissaan tästä ylläristä ja meillä oli tosi hauskaa sisäleikkipuistossa. Illalla isikin tuli leikkimään mukaan töiden jälkeen ja lähdimme kotiin vasta seitsemän aikaan illalla. Söimme päivällistä HopLopissa, vaikka äiti se taisi parhaiten syödä, sillä lapsilla oli niin kiire takaisin leikkeihin ja isi oli syönyt aika myöhään töissä.

Tällä kertaa myös minä uskalsin liukua tulivuoren huipulta hurjaa liukumäkeä alas ja oli ihan mahtava tunne laskea. Otti kunnolla vattanpohjasta ja hassu tunne valtasi koko kehon laskun aikana. Amalia pääsi hienosti kiipeämään ihan itse huipulle ja ai että miten ylpeä tyttö itsestään oli ja me vanhemmat tietysti myös. Amalia uskaltautui laskemaankin ihan itsekseen ja tämä oli tosi mahtava juttu! Milo paineli normisti ihan täysillä koko ajan ja nautti olostaan, kun pääsi kunnolla purkamaan energiaa.

Tänään lupasin siskon tytölle Iidalle, että haemme hänet päiväkodista ja tytöt saavat leikkiä yhdessä loppupäivän. Toki he leikkivät eilenkin, mutta eihän nämä pimut toisiinsa kyllästy. Amalialla on tällä hetkellä vappunaamiaiset kerhossa ja tyttö pukeutui prinsessaksi. Pikkuveikka vain ehti pukea mekon itsensä päälle, eikä kiukkukaula meinannut luovuttaa sitä siskolleen.

kevät

Milolla on jonkin verran uhmakohtauksia ja hän on hyvin kiukkuinen ja kovaääninen näissä taisteluissa. Onneksi ne eivät kestä kuitenkaan kauaa ja aika kivasti pojan huomion saa muualle, vaikka ei tosin yhtä helposti kuin Amalian aikoinaan.

kevät

Johnny laittoi eilen veneensä vesille siskoni miehen avustuksella ja huomenna mies lähtee kalastamaan ystävänsä kanssa jonnekin Tammisaareen päin, ei tosin omalla pikku paatillaan, vaan ystävän. Johnny on pessyt venettään ja härvännyt sinne hienot vapatelineet ja täytyy sanoa, että mies aika tohkeissaan veneestään.

Maanantaina onkin sitten vappupäivä, joten isillä on vapaapäivä. Vappuna on tiedossa varmasti grillausta ja ihanaa perheen kanssa yhdessäoloa.

Elämä tuntuu todella ihanalta ja pitkän aikaa on ollut jo tyyntä ja rauhallista, ai että mää nautin Ihanaa Vapun aikaa kaikille Teille ihanille lukijoille!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (5)

Nyt näkyy videolla lasten pallot 🙂 Tehdään ruuaksi kanatortilloita ja salaattia, ja herkuiksi ollaan varattu namia, poppareita, piirakkaa ja vaniljakastiketta, tacoja ja guacamolea ja simaa ?
0
1 vastaus

Saavatko lapset vappupallot? Miten vietätte vapunaattoa? Teetkö simaa ja munkkeja? Vai millä herkuilla herkuttelette vappuna?
0
1 vastaus

Jep saivat ja nyt videolla näkyykin minkälaiset 🙂 Juuri tuli tosiaan siskon perhe meille ja mun äiti tulee myös pian 🙂 Tässä me ihan rennosti otetaan, tehdään yhdessä ruuaksi kanatortilloita ja salaattia, ja herkuiksi ollaan varattu namia, poppareita, piirakkaa ja vaniljakastiketta, tacoja ja guacamolea ja simaa 🙂 En tosiaan tehnyt munkkeja ja simakin on kaupassa ostettu 🙂 Mukavaa Vappua Ensku <3 <3
0
1 vastaus

Kyllä meillä on ollut tapana ostaa vappupallot <3 Mä en ole koskaan tehnyt itse munkkeja enkä simaa, ostetaan varmasti kaupasta simapullo ja ehkä myös munkkeja! 🙂 Vappuaattona varmaan grillataan jos ilmat sallii ja ollaan vaan, saas nähdä jos saadaan mun äiti, siskon perhe ja ehkä myös Johnnyn vanhemmat ja mun pikkuveli tyttöystävänsä kanssa mukaan 🙂
0
1 vastaus

Mimmoiset pallot lapsille? Mitä herkkuja vapuksi?
0
1 vastaus

Nyt näkyy videolla lasten pallot 🙂 Tehdään ruuaksi kanatortilloita ja salaattia, ja herkuiksi ollaan varattu namia, poppareita, piirakkaa ja vaniljakastiketta, tacoja ja guacamolea ja simaa ?
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: