Yleinen 21.5.2017
TEKSTI Johanna

Kiitos herkkulakon, mä olen kesäkunnossa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Mä pääsin sokerikoukusta irti ja siihen auttoi puhdistuskuuri, joka kesti 20 päivää ja tuon ajan olin täysin ilman herkkuja. Kuurista on jo aikaa, mutta herkut eivät enää maistu entiseen tapaan. Turvotuksesta ei ole enää tietoakaan ja kiloja on lähtenyt neljä. Olo on parempi ja onhan tuo peilikuvakin kivemman näköinen, vaikka eipä sillä niin väliä, en mä ole ollut oikeastaan koskaan tyytymätön vartalooni, vaikka kiloja on ollut paljon enemmän. Oikeastaan en ole vuosiin edes ajatellut vartaloani, siinä se on mukana kulkenut ja useimmiten pukeudun aina rentoihin lökähousuihin ja mukaviin vaatteisiin. Mä lähdin tähän herkkulakkoon tai elämäntapamuutokseen ihan vain terveydellisistä syistä eli korkean kolesterolin vuoksi ja hyvin on mennyt.

kesäkunto

Kesäkunnossa!! Herkkulakko pitänyt!

Viikonloppu on ollut huippu lämmin ja olemme viettäneet kaiken ajan kotipihalla. Milon kanssa istutimme kesäkukkia, joita haemme ensi viikonloppuna sitten lisää. Ainakin vielä muutamia amppeleita terasseille roikkumaan ja yhteen kukkaruukkuun kukkia.

kesä

Kesäpihaa!

kesä

Kesäkukkia!

Lauantaina olimme isolla porukalla Lohjan teatterissa katsomassa Hiidenkartanon arvoituksen. Tämä oli Amalian ensimmäinen kerta teatterissa ja tyttö oli todella jännittynyt. Esitys oli hieman pelottava ja surullinenkin, mutta loppui onneksi kuitenkin onnellisesti! Esityksen alussa Amaliaa taisi hieman itkettää ja minäkin olin kyyneleet silmissä ja jossain kohdin Amalia totesi kahdesti haluavansa kotiin. Oloa helpotti kuitenkin äidin syliin siirtyminen ja tyttö kertoi nauttineensa esityksestä. Amalia mietti teatterin aikana myös sitä onko elämä oikeasti tälläistä ja hiljaa kuiskuttelin sitten murulle, että teatteri on vain esitystä. Paljon tunteita tämä kyllä herätti ja ajatuksia pienen ihmisen mielessä. Amalia kävi esityksen jälkeen pyytämässä yhdeltä esiintyjältä nimikirjoituksen ja oli hyvin onnellinen nimmarista!

Teatterin jälkeen meille oli varattu pöytä Lohjan Ravintola Amarista, jossa saimme nauttia herkulliset ruuat. Illalla pidimme vielä kunnon kisakatsomon meillä siskoni perheen kanssa ja pelin aikana ei tunteita puuttunut ja sammakoita pääsi suusta aika monta. Milo oli käynyt yöunille jo ennen pelin alkua eikä ihme kyllä herännyt meidän mekastukseen, toki pidimme paljon pienempää melua, kuin yleensä lätkää katsoessa.

Tämä päivä on mennyt kokonaisuudessa kotipihalla ja grillasimme päivälliseksi herkulliset grillimätöt. Rakastan kesää ja on ollut ihan mainio viikonloppu!

kesä

Trampalla!

kesä

Muovimökki löytyi kirpparilta!

kesä

Säbää!

kesä

Onnellinen!

Onko Teillä mennyt viikonloppu ulkoillessa?
Aurinkoisia päiviä murut

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (21)

Se meni oikeesti tosi helposti, olin yllättynyt!
0
1 vastaus

Kesäkunnossa todella! Voitko kertoa tarkemmin tuosta puhdistuskuurista vaikka ihan omassa postauksessa? Olisi mukava kuulla siitä lisää.
0
1 vastaus

Joo toki 🙂 Ja kiitos <3
0
1 vastaus

Ei pahalla.Mutta näytät mielestäni liian laihalta.Etkö syö herkkuja enään ollenkaan?Mättäilet epäterveellisillä grilliherkuilla.
0
1 vastaus

Ihan normaalisti syön, en siis enää suklaalevyä illassa tai sipsipussia. Mä söin tänään täytettyjä sieniä, sekä täytettyjä paprikoita, uusia perunoita, maissia ja salaattia, siinä meidän grillimätöt ?
0
1 vastaus

Näytät kyllä paljon paremmalta kuin minä, eikä mulla edes ole lapsia!
Ihana mama olet <3
0
1 vastaus

Hahhhhaaa kiitos Laura <3 🙂
0
1 vastaus

Kyllä olen avoimen rehellisesti kateellinen!
Ja katueskin pitää ansaita, joten olenhan ylpeä.
Ihan uskomattoman kaunis ja naisellinen kroppa.
Tuollaisen minäkin tahtoisin, en paremmasta tietäisi.
0
1 vastaus

Kiitos <3 🙂
0
1 vastaus

Vau! Ihana kroppa, juuri sellainen tavallisen kaunis naisen vartalo. Ei liian pumppi eikä tikkulaiha eikä liian muodokas. Kiitos myös ihanasta blogista ja kivaa kesää!
0
1 vastaus

Vau! Ihana kroppa, juuri sellainen tavallisen kaunis naisen vartalo. Ei liian pumppi eikä tikkulaiha eikä liian muodokas. Kiitos myös ihanasta blogista ja kivaa kesää!
0
1 vastaus

Kiitos ihana Heluna ja kivaa kesää sinne myös <3 <3
0
1 vastaus

Joo kyllä olen samaa mieltä kuin muut, että voi kuinka kaunis vartalo sulla on! Ei kyllä näy päälle päin, että olet synnyttänyt. Olet kaunis ja terveen näköinen nainen! Kun pääsis itekin kunnolla puhdistautumaan, kunhan sais 9kk pojan imetyksen lopetettua. Mä en ainakaan uskalla imettäessä käyttää mitään ”ylimääräisiä”. No ehkä joskus sitten viimeistään ens kesäks. 😀
0
1 vastaus

Kiitos kauniista sanoistasi <3 <3 Ja juu tätä ei saa käyttääkään imetysaikana mun mielestä, joten sitten myöhemmin! 🙂
0
1 vastaus

Näytät hyvältä ja freesiltä! Minäkin kuulisin mielelläni puhdistuksesta lisää 😉
0
1 vastaus

Kiitos paljon Marjut <3 Juu kerron lisää 🙂
0
1 vastaus

Hei! Onneksi olkoon! Hienolta näyttää. Mutta minkälaisen puhdistuskuurin teit alkuun?
0
1 vastaus

Hei Alli ja kiitos! ? Detox kuuri oli tämä 20pv puhdistuskuuri!
0
1 vastaus

Etkö syö enään mitään lihatuotteita,kalaa etkä Maitotuotteita? Miten pärjäät kesän ilman jäätelöä? Mä syön terveelisesti jumpaan kotona ja syön viikonloppuisin herkkuja.
0
1 vastaus

Syön toki ? Ja herkkujakin, mutta en tosiaan entiseen malliin ? Mutta tuon puhdistuskuurin ajan eli 20 pv olin täysin herkutta!
0
1 vastaus

Ah.
Omistaappa selkärankaa noin paljoa, että pystyisi olla ilman herkkuja kolme viikkoa 😀
0
1 vastaus

Se meni oikeesti tosi helposti, olin yllättynyt!
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: