Yleinen 21.12.2016
TEKSTI Johanna

Toivepostaus jouluinen koti kuvina

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Joulun aika on aivan ihanaa ja jouluinen koti on joka vuosi yhtä ihana laittaa! Meillä joulun päävärinä on punainen ja joulukoristeita on vuosien varrella kertynyt aika lailla.

Joulukuusen koristelimme viime sunnuntaina ja se on vaihtanut paikkaa jo kolme kertaa, mutta nyt se on löytänyt viimein paikkansa. Tästä kuusta voi ihailla sohvalla istuessa ja heti olohuoneeseen astuessa kuusen kauneuden näkee samantien. Lapset saivat koristella kuusen ihan itse, vaikka tosin Milo jaksoi tätä hommaa yhden koristeen verran ja me vanhemmat tietysti laitoimme kuusen valot ja narut. Amalia tykkää koristelusta todella paljon ja aivan tärisi innostuksesta!

Jouluinen koti

Jouluinen koti

Jouluinen koti

Jouluinen koti

Jouluinen koti

Jouluinen koti

Jouluinen kotiAmalia ja Milo!

Keittiötä en ole Teille lukijoille vielä esitellytkään ja nyt myös sitä pääsee kurkkimaan. Keittiönpöydän saa levitettyä isommaksi ja siihen mahtuu sitten monta syöjää aattona!

Jouluinen koti

Jouluinen koti

Jouluinen koti

Jouluinen koti

Uskomatonta, että jouluun on enää kolme yötä! Huomenna menemme kummitätini perheen luokse jouluruokailemaan ja aatonaattona juhlistamme vielä Milon ystävän kaksivuotissynttäreitä! Sieltä se aatto sitten jo hiipiikin, ihanaaa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (12)

Kiitos paljon Meea <3 Milon syndeistä tulee juttua!! 🙂

1 vastaus

Kaunis koti teillä 🙂

1 vastaus

Voi kiitos <3

1 vastaus

Teillä on aivan ihana koti <3
Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2017!

1 vastaus

Kiitos paljon ja samoin sinne!! <3

1 vastaus

Ihastelin jälleen kerran kuvista teidän aivan todella kaunista lattiaa. Tiedätkö tarkemmin, mitä puuta/laminaattia se on ?
Hyvää joulua koko perheelle!

1 vastaus

Kiitos ja anteeksi, kun vastaus kesti, vaikka eipä tästä vastauksesta kauheasti mitään hyötyä ole, kun en tiedä lattiasta kummemmin. Sen vain, että se on laminaattia ja iskunkestävää! On kyllä tosi kaunis ja hyvä laminaatti, vain yksi kolhu on leikkihuoneen lattiassa meidän jäljiltä, aiemmilta asukkailta ei ollut tullut jäljen jälkeä lattiaan, vaikka lattia on alkuperäinen ja heillä ollut pienet lapset aikoinaan myös!

1 vastaus

Moikka! Toivottavasti tuo talja on pois takan edestä aina, kun lämmitätte. On meinaan aika hazardipaikassa, jos kipinä lentää. Nimimerkillä reikä puukassissakin.. Toki tiesitkin tämän varmasti, kunhan varmistin. 🙂 Aivan ihanan näköistä, jouluista teillä!! Kunpa itsekin jaksaisi panostaa!

1 vastaus

Moikka Sari <3 Jep siirrämme sen aina, musta oli ihana kun huolehdit <3 Ja kiitos kauniista sanoistasi <3

1 vastaus

Kiitos lomakuvista kuin myös kaikesta jouluisesta! Suloisia tonttujakin.

Leppoisaa joulun aikaa ja onnekasta uutta vuotta!
t. Anja

1 vastaus

Kiitos Anja <3 Toivottavasti joulunne oli ihana ja oikein hyvää uutta vuotta koko perheelle!! <3

1 vastaus

Ihana ja kaunis koti teillä?
Postaustoiveena Milon synttärit

1 vastaus

Kiitos paljon Meea <3 Milon syndeistä tulee juttua!! 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: