Yleinen 27.2.2017
TEKSTI Johanna

Kotipäivän kuulumiset sekä videonpätkä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meillä on ollut tänään kotipäivä! Heräsimme aamulla vasta yhdeksän aikaan ja teimme ihan rauhaksiin aamutoimia. Yökkäritkin taisimme vaihtaa vasta puoliltapäivin ulos lähtiessä. Lapset rakentelivat sulassa sovussa pikku legoilla heti aamupalan jälkeen ja nämä yhteiset kiistattomat hetket lämmittävät todella äidin mieltä. Meillä lapsilla on alkanut vasta hiljattain sujua leikit ja kyllä tuntuu ihanalta katsella näiden murujen touhuja. Myös Amalia ja naapurintyttö ovat alkaneet ihan haluta Miloa leikkeihin mukaan ja tästähän pikkuinen on mielissään. Miloa saa pukea ja Milo istuu vauvan rattaissa, kunhan vaan vauhti on kovaa! Milo antaa myös kantaa itseään ja nauttii leikeissä vauvan roolista.

Tämä päivä on sisältänyt myös kivoja ulkotouhuja kera naapurin lasten sekä mukavia sisäleikkejä. Me olemme pelanneet Milon kanssa paljon sisäjalkapalloa Amalian leikkiessä naapurintytön kanssa barbeilla.

Päivälliseksi valmistin lihakastikkeen perunoiden ja salaatin kanssa ja se oli todella hyvää. Lounaaksi lapset saivat syödä saarioisten lihaperunasoselaatikon puoliksi ja tämä on Milon lempparia.

Nyt Iida saapui juuri meille jumppansa jälkeen Amalian kaveriksi ja tytöt ottavat matsia yhdessä pelissä. Milo pelaa isänsä kanssa jalkapalloa ja Nuusku loikoilee!

Tosi ihana aloitus tälle viikolle! Tässä vielä videonpätkä tältä aamulta.

Kivaa viikkoa kaikille!!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Jep mä oon ihan fiiliksissä tästä talosta edelleenkin <3 Ja juu ihania leikkejä heillä on tänään ollut myös <3 Kiitos <3
0
1 vastaus

Kivat leikit lapsilla ja tuo teidän talo on kyllä niin ihana!! 🙂
0
1 vastaus

Jep mä oon ihan fiiliksissä tästä talosta edelleenkin <3 Ja juu ihania leikkejä heillä on tänään ollut myös <3 Kiitos <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: