Yleinen 5.10.2016
TEKSTI Johanna

Kreikan rannoilla

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Aloitin kirjoittamaan tätä postausta ihanassa takkatulen valossa. Takkamme on ollut nyt kahdesti päällä ja sytytys on onnistunut hyvin. Eiköhän meistäkin vielä takkamestareita tule!

Nyt piipahdamme kuitenkin syksyisestä säästä Kreikan rannalle, jossa olimme lomalla toukokuussa. Tämä on lomamme viimeinen postaus ja kaiholla katselimme Amalian kanssa näitä kuvia.

Aamu-uninen Amalia

Aamu-uninen Amalia

Kreikka

Kreikka

Amalia on aina rakastanut vettä ja vauvauinnilla on ollut varmasti suuri vaikutus tähän. Aloitimme Amalian kanssa vauvauinnin tytön ollessa 4 kuukautta ja uintiharrastus jatkui muutaman vuoden, kunnes uintiaika ei enää passannut meidän elämään. Se oli aivan liian myöhäinen ja näin jouduimme jättää kivan harrastuksen. Milon syntymän jälkeen aloitimme kauan odotetun perheuinnin pojan ollessa 4 kuukautta, mutta harmiksemme uinti ei kauaa jatkunut, sillä Milo sairasteli jatkuvasti ja joutui olla uinnista paljon pois. Lopulta lopetimme uinnin, sillä Milo ei koskaan sinne päässyt.

Vesimeloni jätski!

Vesimeloni jätski!

Mehujäätä nam..

Mehujäätä nam..

Nyt olemme sitten uiskennelleet oman perheen kesken, todella harvakseltaan kylläkin. Lapset rakastavat uimahallissa uimista ja myös Milo on kova pulikoimaan. Poika ei vaan malttaisi pysyä yhdessä altaassa kuin hetken ja vaihtaakin allasta jatkuvaan. Tämä häärääminen nyt ei kyllä yllätä Milon kohdalla yhtään.

Hassut

Hassut

Kreikka

Kreikan auringon alla Milo ei ollut mikään vesipeto, sillä hotellin uima-altaat eivät olleet lämmitettyjä ja merivesi oli vielä toukokuussa aika kylmää. Milo nautti kuitenkin varpaiden kastelusta ja meren rannalla olosta. Hiekkakakut ja vesileikit olivat ihan parasta!

Rannalla

Rannalla

Kreikka

Kreikka

Amalia puolestaan uiskenteli sitten pikkuveljenkin edestä. Amalia rakastaa kylmääkin vettä ja ui isänsä kanssa syvällä meressä. Uima-altailla olimme joka päivä muutamankin kerran ja Amalia nautti uimisesta kovasti.

Kreikka

Hihii peitettiin Ampsu!

Hihii peitettiin Ampsu!

Kreikka

Pieniä putiikkeja tuli kierreltyä paljon ja ostoksia teimme jonkin verran. Eräässä putiikissa tapasimme suloisen hauvan.

Hauvanen

Hauvanen

Bamse diskossa!

Bamse diskossa!

Amalia nautiskeli tzatsikista, jota söimme päivittäin. Amalia on tykännyt tzatsikista jo kauan ja syö pinaattiletut aina tzatsikin kanssa. Kreikassa oli kiva, kun tyttö pääsi maistamaan aitoa kreikkalaista tzatsikia. Limppari oli myös kohokohta ravintoloissa, sitä kun ei tule usein kotona juotua.

Muutama pilli!

Muutama pilli!

Viimeinen ilta

Viimeinen ilta

Kreikka

Kyllähän tässä lomakaipuu iski..
Rentoa keskiviikkoiltaa murut

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Juu ehdottomasti! Tämä on jo postaustoiveissa ylhäällä 🙂
Ja kiitos kauniista sanoistasi, lämmitti kovasti mieltä <3
0
1 vastaus

Voisitko tehdä postauksen sinun ja lasten syys/talvivaatteista?Blogisi on aivan ihana ja sitä on kiva lukea
0
1 vastaus

Juu ehdottomasti! Tämä on jo postaustoiveissa ylhäällä 🙂
Ja kiitos kauniista sanoistasi, lämmitti kovasti mieltä <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: