Yleinen 2.2.2017
TEKSTI Johanna

Kulmat pigmentoitu

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Joskus yläasteella mä kyllästyin mun super tuuheisiin kulmiin ja nappasin höylän ja ajoin ne pikkuhiljaa kerta toisensa jälkeen aina vaan nysemmiksi. Lopulta kulmat oli enää vain pienet ilveksen tupsut ja ai että mun kummitäti on vielä tänäkin päivänä muistellut niitä, kun ekan kerran uimahallissa kulmakarvani näki. Kummitäti oli ajatellut, että onpa ne kamalat, mutta ei tietenkään sanonut mitään, vaan pohti sitten että ehkä tämä on nyt vaan muodissa.

Kulmien piirtäminen meikkikynällä ei ole ollut koskaan mun vahvin ala, ja nyt viimein Milon imetyksen päätyttyä varasin ajan kulmien pigmentoitiin. Raskaus ja imetys saattaa siis vaikuttaa pigmentin pysymiseen eikä siksi ole ehkä järkevää pigmentoida tällöin, sillä se ei tosiaan ole mitään halpaa lystiä. Itse en tosin menisi pigmentoitavaksi raskaana muutenkaan, enkä välttämättä imettäessäkään.

Mun kulmat pigmentoitiin Lohjalaisessa Beauty & Harmony -liikkeessä, jossa olen käynyt myös ripsipidennykset laitattamassa ja nämä tytöt tekevät hommansa kyllä rautaisella ammattitaidolla. Tämä ei ollut yhteistyö liikkeen kanssa, mutta halusin ehdottomasti suositella heitä myös Teille!

pigmentoidut kulmakarvat

Kuva on instagramista, jossa meitä voi seurata nimellä amalianharvinainen 🙂
Kivaa torstaita murut

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

Hihiii moi mama 😉 <3 Ja kiitti <3
0
1 vastaus

Mä vilkaisin kuvaa pikaisesti, et mikäs minikruunu sulla on päässä …. sitten katsoin tarkemmin… taitaa olla pyyhkeitä tai patalappuja ?
0
1 vastaus

Hahhhaaa totta näytti muuten ihan kruunulta 😉 Kylpytakkeja ne vaan on 🙂
0
1 vastaus

Hei! Todella hyvä päätös, tuuheammat kulmakarvat sopii sulle todella paljon paremmin.
0
1 vastaus

No kyllä! Ja kiitos <3
0
1 vastaus

Oih! Mä haluaisin kans! Tämähän olisi hyvä ”lahja itselle” sitten kun raskaus- ja imetysaika on ohi 🙂 (en kyllä tiedä millä rahalla, mutta ehkä vaikka joululahjaksi!)
0
1 vastaus

Joo tosi hyvä!! 🙂 Lahjaanhan voisi osallistua enemmänkin läheisiä ja sitten laitat ite kans rahaa mukaan 🙂
0
1 vastaus

Hah haa mä katoin samaa että kruunu päässä kunnes huomasin että olet kodinhoitohuoneessa ja aamutakit siellä takana roikkuu 🙂 🙂 Kulmat on tosi hyvät livenä nähtynäkin :)Heipsan terveisin äiti <3
0
1 vastaus

Hihiii moi mama 😉 <3 Ja kiitti <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: