Yleinen 3.1.2017
TEKSTI Johanna

Kuopuksen kanssa kahden

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Amalia lähti tosiaan serkkujensa kanssa mummille yökylään eilen illasta ja isi oli työmatkalla ja Nuuskukin mummin ja fafan luona yökylässä, joten me olimme Milon kanssa ihan kahdestaan.
Ja vitsit miten meillä olikaan kivaa! Me ulkoilimme vielä illalla ja katselimme yhdessä tähtiä. Miloa ihmetytti, kun äiti kävi maahan makaamaan ja pyysi pientä viereen katselemaan taivaalle. Milo ei kuitenkaan tohtinut pötköttelemään yhtä rennosti kuin äiti, vaan ojensi kätensä ja nosti äidin ylös. Myöhemmin sisälle mentyämme painelimme suoraan kylpyhuoneeseen ja valutin Milolle oikein lämpimän ja ison vaahtokylvyn.

Valvoimme yhdessä ja ihan vähän herkuttelimmekin. Leikimme autoilla ja Milo tanssi Fröbelin Palikoiden tahtiin. Sängyssä Milo halusi vielä toisen iltasadun ja tottahan äiti heltyi. Pikkuisen nukahdettua hipsin vielä olohuoneeseen ja valvoin pienen hetken, jonka jälkeen kömmin pikkumieheni lämpimään kainaloon.

Aamulla nukuimme melkein puoli kahdeksaan ja köllimme yhdessä sohvalla katsellen samalla lastenohjelmia. Välillä Milo leikki hieman ja söimme aamupalaa. Ihastelimme ikkunasta lumista maisemaa ja lopulta päätimme pukeutua ja lähteä nauttimaan lumisesta säästä. Ulkoilimme pitkään ja touhusimme vaikka mitä. Meillä oli ihanan leppoisaa ja todella kivaa yhdessä!

Pitää ottaa enemmänkin näitä yhteisiä hetkiä kaksin pikkuisen kanssa, onhan tuo 2-vuotias taapero ihan mielettömän hyvää seuraa!

Milo ja äiti

Lumihommia!

Lumihommia!

Pulkkailua!

Pulkkailua!

lumi

lumi

lumi

lumi

lumi

lumi

Menikös suukkiin?

Menikös suukkiin?

Ps. Leppoisa tarina ei kerro sitä, kun riiviö kiipesi alasti keittiöntasolle ja repi rikkaimurin seinästä 😉

Hauskaa iltaa kaikille, pus

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Heippa Siina <3 Hihiii kiitos!! 🙂 <3 Jep mä laitan postauksen tulemaan ihan pian!

1 vastaus

Moi! Mikä on teidän perheen mediapolitiikka? Eli kuinka paljon lapset saa katsoa telkkaa/tabia tms?

1 vastaus

Moikka Sari <3 Ei meillä ole mitään aikoja näiden suhteen, eikä ole koitunut ongelmaksi! Kaikkea touhutaan ja välillä rauhoitutaan katselemaan ohjelmia, Milo tosin vähemmän kuin Amalia 🙂

1 vastaus

Heippa! Olipas kiva postaus! 🙂 Olis tosi kiva nähdä postaus Amalian tuliluomesta nytten. 🙂

1 vastaus

Heippa Siina <3 Hihiii kiitos!! 🙂 <3 Jep mä laitan postauksen tulemaan ihan pian!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: