Yleinen 17.5.2017
TEKSTI Johanna

Läheinen perhe

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tänään luvassa vähän tälläinen sillisalaatti postaus!

Amalia rakastaa muovailla ja on muovaillut jo pienestä tytöstä asti. Amalia on tykännyt aina myös leipomisesta ja ruuanlaitosta ja oikeastaan kaikesta käsillä tekemisestä. Tytön haaveammattina onkin ollut jo pidemmän aikaan pizzantekijä, mutta nyt uusin haave on tulla kaupantädiksi ja tietysti samaan kauppaan kummitädin työkaveriksi!

Amalia teki muovailuvahasta barbille upean mekon!

Milokin tykkää muovailla ja jaksaa aina pienen hetken myös askarrella, mutta askartelu ja piirtämishommat ovat vielä hieman liian ”tylsiä” meidän rasavillille pojulle. Ruokaa Milo sen sijaan jaksaa laittaa ja tykkää olla apuna välillä. Usein kuitenkin ajoitan ruuanlaiton Milon unien aikana tehtäväksi, jotta se kävisi sutjakammin. Milo rakastaa myös tiskata astioita ja tätä annan pojan tehdä, vaikka välillä homma meinaa lähteä lapasesta.

Meillä touhutaan ja leikitään paljon, mutta katsellaan myös lastenohjelmia tai soitetaan lauluja Youtubesta ja tanssitaan. Milokin on kiinnostunut vihdoin lastenohjelmista ja osaa käyttää tablettia ihan loistavasti. Aamut alkavat usein lastenohjelmilla ja siinä samassa datailen itsekin ja juon aamukahvia. Ennen aamut oli heti sängystä noustua melkoista menoa ja melskettä täynnä, mutta nykyisin on jo ihanan rauhallista.

arki

Mun mielestä lapset voi hyvin katsella ohjelmia päivän aikana, kun päivään kuuluu aina paljon myös leikkiä, ulkoilua sun muuta puuhaa. Milo viihtyy ihan huippu hyvin avoimissa päiväkodeissa ja leikkii aina kivasti. Poikaa on toki pidettävä silmällä, mutta voin jo jättää häntä hieman näkyvistä, sillä Milo on onneksi tosi kiltti, vaikka vilkas onkin. Todella moni kutsuu Miloa Vaahteranmäen Eemeliksi, ihan tuntemattomatkin ja tämä on kyllä niin osuva! Vaalea pellavapää, usein jännä hymy kasvoilla ja niin mahdottoman menevä.

Lanzarote

Toissapäivänä nappasimme serkkuni lapsista kaksi meille päiväkotileikkien jälkeen ja kyllä he viihtyivät hyvin! On se niin ihana, kun lapset tykkäävät meille tulla ja omille lapsillemme tietysti kiva, että on näin ihanasti leikkikavereita. Ja kuten olen ennenkin sanonut, niin sanon vielä, että mä tykkään itse kovasti lapsista ja niiden jutut ja huumori on ihan parasta. Serkunkin lapset on mulle tosi läheisiä ja aina halivat ja tykkäävät nähdä. Serkkuni tomera tyttö totesi myös puhuvansa Johnnylle tästä vauva-asiasta ja meinasin revetä nauruun.

Meillä on todella tiivis perhepiiri ja näemme usein. Siskon tyttö on meillä harvase päivä ja nyt on ollut ihana, kun serkunkin lapset ovat muutamasti olleet leikkimässä meillä ilman äitiään.

Pikkusiskoni on ollut aina mulle ihminen kenelle pystyn puhumaan kaikki asiat ja meillä on todella lämmin suhde. Amalia ja Iida tuntuvat myös olevan toisilleen kuin siskot ja tämä on suuri rikkaus. Mun sisko on nostanut mut ylös omien voimieni uupuessa monta kertaa elämäni aikana ja on löytänyt aina oikeat sanat sanottavaksi. Vaikka mä olen vanhin meidän sisarusparvesta, niin eniten mulla on ollut elämässä heikkoja hetkiä, jolloin olen apua tarvinnut ja aina olen sitä saanut.

Lanzarote

Elämä ei olisi mitään ilman rakastavaa perhettä ja kaikkihan me tarvitsemme rakastavia ihmisiä ympärillemme. Meillä näytetään paljon tunteita ja halin ja pussaan lapseni joka päivä monta kertaa ja kerromme puolin ja toisin rakastavamme toisiamme. Me myös hassutellaan välillä ihan pöhköillä jutuilla, ihan kaikki aikuisetkin!

Usein mietin kuinka hienosti meillä kaikki on ja olen niin kiitollinen ja onnellinen, että olen saanut näin mahtavan ja rakastavan perheen ympärilleni. Kiitos

Lanzarote

Milo

perhepotretti

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (14)

Kiitos lillamy <3 <3 Sun kommenteista tulee aina niin hyvä mieli, ois mahtava tavata sut joskus <3
0
1 vastaus

Ihana postaus, perhe on kyllä kaikkein tärkein <3

Ihan huikee toi Amalian tekemä muovailuvaha mekko barbille, luulin että se on ihan oikea barbin mekko ennen kun luin kuvatekstin 😀 taitava tyttö! Ja Johnny ja sun siskon mies näyttää ihan samalta tossa perhepotretissa, voisi luulla veljeksiksi 😀
0
1 vastaus

On kyllä tosi taitavasti tehty tuo barbin mekko! Amalialla on selvästi myös kädentaitoja 🙂 Ja aivan ihana tuo teidän lomamatkalta otettu ”perhepotretti” <3
0
1 vastaus

Kiitos ihana bansku ? Amalia muovailee tosi hienoja vaatteita barbeille, välillä on bikinit välillä mekko ?
0
1 vastaus

Johnny ja sun siskon mies voisi olla veljeksiä 😀
0
1 vastaus

Hahhhaaa totta ? Niitä oli luultu Lontoon reissullakin veljeksiksi ?
0
1 vastaus

Todella hienoja kuvia ☺. Perhe on rikkaus ja rakkaus ?
0
1 vastaus

Kiitos paljon Jennifer ? Ja on todella rikkaus ?
0
1 vastaus

Taitaa siskoksilla olla samanlainen miesmaku! 🙂 🙂 🙂
0
1 vastaus

Hih kyllä ??
0
1 vastaus

Kiitos paljon Jensku ??? Amalia muovailee aina vaatteita ja ne on kyllä tosi hienoja! Hih on niissä tosiaan samaa näköä ?
0
1 vastaus

Kauniisti kirjoitettu! Mäkin olen paljon pohtinut tuota että elämässä tärkeintä ovat perhe ja ystävät, ja tuntuu että mitä vanhemmaksi tulee sen paremmin sen tajuaa ❤
0
1 vastaus

Kiitos ihana <3 <3 Näinhän se on <3
0
1 vastaus

Voi ihana, niin kauniita sanoja ja kuvia <3 perhe on kyllä kaikki kaikessa, itse olen huomannut että mitä vanhemmaksi tulee, sitä tärkeämmäksi läheisten ihmisten merkitys kohoaa. Tuli taas niin hyvä mieli blogistasi :') <3
0
1 vastaus

Kiitos lillamy <3 <3 Sun kommenteista tulee aina niin hyvä mieli, ois mahtava tavata sut joskus <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: