Yleinen 5.12.2016
TEKSTI Johanna

Lanzarotelta kotiuduttu

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Heipähei rakkaat lukijat! Olemme palanneet lomalta ja sorvin ääressä ollaan taas. Akut on ladattu ja iloinen lomafiilis on edelleen päällä, vaikka arki tänään koittikin. Huomenna juhlitaan itsenäisyyspäivää, joten Johnnylla on vapaapäivä. Pehmeä lasku näin loman jälkeen on tosi jees!

Lanzarote oli ihana lomakohde ja lomakuulumisia kirjoitan ja kuvia jaan lisää pikimmiten. Ilmat olivat oikein lämpimät ja ostoksia tuli tehtyä paljon! Amalia nautti eniten uimisesta ja hurmasi ihmisiä tuon tuosta.

Lanzarote

Milo sai vauhdikkuutensa ansiosta huvittuneita katseita ja naurun pyrähdyksiä ja me vanhemmat yritimme parhaamme mukaan pysyä viikarin perässä. Milon kanssa sattui ja tapahtui, mutta ehjänä pieni pysyi ja nautti reissusta ihan hirmuisesti!

Lanzarote

Lisää lomahöpinää pian!
Mukavaa maanantain jatkoa murut

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Juu ihan huippu hyvin <3
0
1 vastaus

Ihanaa, että matka meni hyvin <3
0
1 vastaus

Juu ihan huippu hyvin <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: